0 امتیاز
269 بازدید
در فرزندآوری ، فرزندپروری توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
سلام من دختر هفت ساله دارم که کارهاشو خودش انجام نمیده مثل کفش پوشیدن ، آماده شدن برای بیرون ،حتی غذا خوردن دست شویی رفتن و..... خواهش میکنم کمکم کنید این رفتارش عادیه یا نه باید احساس مسئولیت داشته باشه ولی نمیدونم چکار کنم

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
پرسشگر گرامي اينكه فرزند ٧ ساله ي شما كارهاي روزمره ي خويش را انجام نميدهند دليل بر عدم كفايت ايشان نيست بلكه مقداري نياز به تقويت احساس مسئوليت در آنها احساس ميشود
قبل از هر نكته بايد بگويم زماني ما، در به كار بردن تكنيك‌هاي روان شناختي و تربيت فرزند خود موفق خواهيم بود كه تكنيك را تا آخر به كار ببريم و يا زماني كه خواسته‌اي را از كودك داريم تا زماني كه او خواسته ما را انجام نداده از خواسته خود عقب نشيني نكنيم. براي روشن شدن مطلب لازم است مثالي را ذكر كنم :
شما ميگوييد:" هر چه سريعتر اتاق خود را مرتب كن تا شام بخوريم". كودك كه از كم حوصله بودن مادر خود اطلاع دارد، با تامل و وقت تلف كردن شروع به مرتب كردن اتاق مي‌كند، كودك رفتارهاي مادر را زير نظر دارد و مي بيند كه مادر تحمل اين را ندارد تا صبر كند كودك خودش به تنهايي اتاقش را مرتب كند، لذا بيشتر وقت تلف مي‌كند. مادر با پرخاش‌هاي كلامي سعي در تند‌تر كردن فعاليت فرزندش دارد اما كودك كه از قبل دست مادر را خوانده خيلي بي خيال رفتارش را ادامه مي‌دهد تا اينكه مادر مجبور مي‌شود تا خودش اتاق كودك را مرتب كند. كافي است يك بار مادر اين اشتباه را انجام دهد تا كودك به اين رفتار عادت كند. مادر در اين رفتار خود اين پيام را به كودك خود منتقل مي‌كند كه به هر حال من (مادر) مجبور مي‌شوم تا اتاق تو را منظم كنم. فراموش نكنيم كه كودكان روان شناسان ماهري هستند. اگر اين مادر از همان ابتدا (بدون اينكه به كودكش دستور دهد) خودش مشغول منظم كردن اتاقش مي شد به مراتب بهتر از اين بود ابتدا از فرزندش كاري را بخواهد و سپس خودش كار ناتمام كودك را انجام دهد. مي‌بينيد ما چگونه با رفتارهاي خود زمينه رفتار نادرست را در كودك بوجود مي‌آوريم.
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

3 نفر آنلاین
0 عضو و 3 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 1445
بازدید دیروز: 2444
بازدید کل: 9842186
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...