0 امتیاز
185 بازدید
در فرزندآوری ، فرزندپروری توسط
سلام پسرم دو سال ونیم سن دارد و یک دختر عمو دارد که ده ماه از او کوچک تر است دخترعمویش سوگلی و مورد توجه مادرشوهرم است و پسرم این را درک کرده .حالا دایم با دخترعمویش درگیری دارد و او را می زند طوری که حالا جاریم قهر. کرده و رفت و آمد نمیکند پسرم وقتی با مادرشوهرم بحث میکند و دخترعمویش هم آنحا باشد میگوید منم السا رو میزنم .ولی وقتی مادرشوهرم هم نباشد نمیگذارد او به وسایلش دست بزند و مدام بهانه گیری و گریه .وقتی هم که میبیند کاری از دستش برنمی آید شروع میکند به فحاشی .مثلا برو تو درک یا عوضی احساس میکنم نمیتوانم شرابط را تغییر دهم وقتی دو نفره هستیم یا در خانه مادرم هیچ مشکلی ندارد  یا با پسرخاله اش که هم سن هستند ولی خانه مادرشوهرم ( هر سه ما باهم در یک ساختمان زندگی میکنیم )بی ادب و ....است راهنمایی کتید

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
12- در مورد حسادت کودکان حتما باید با خونسردی برخورد نمایید. سعی کنید تا جای ممکن در ین برهه او را از  مواجه شدن با کسی که نسبت باو حساس است دور کنید. گهگاه با او صحبت کنید و بگذارید او در مورد دخترعمویش صحبت کند و ابراز تنفر خود را به شما بگوید. این کار باعث می شود  تا دچار عقده و درونریزی نشود و بتواند تمام مسایل را با شما در میان بگذارد. شما هم باید در مقابل حرفهای او خونسرد باشید و ناراحتی نشان ندهید تا بتواند به راحتی تمام حرفهایش را بگوید. در مواقع مواجهه حتما او را کنترل کنید و باو توجه زیادی داشته باشید. از مادرهمسرتان نیز بخواهید باو توجه کند و مثلا برایش در تنهایی هدیه بخرد و او را ببوسد تا او فکر نکند جایگاهش را از دست داده است. زمانهایی را اختصاص دهید تا وقتی دختر عمویش نیست با مادر همسرتان تنها باشد و رفتار او را نیز کنترل نمایید. سعی کنید با شیوه پاداش دهی رفتار خوب او را بستایید و رفتار نامناسبش را کنترل کنید. مطمینا او رفتارهای ناهنجار را از اطرافیانش یاد میگیرد پس در رفتار خود و نزذیکان دقت بیشتری داشته باشید.
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

12 نفر آنلاین
0 عضو و 12 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 2485
بازدید دیروز: 1221
بازدید کل: 9832793
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...