0 امتیاز
249 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
ویرایش شده توسط zrastegar
برادر زاده همسرم پدرش فوت کرده مادرشم ازدوج کرده در کل دست مادر بزرگش بزرگ شده خیلی عصبی هستش و همش احساس قلدری و میکنی و همیشه عصبیه و پرخاشگره خیلی باهاش خوب رفتار میکنیم ولی بازم لجبازه چطور باید باهاش رفتار کنیم تا اخلاقش بهتر بشه پدرش رو تو سن ۷ سالگی از دست داده و مادرشم از همون موقع ترکش کرده و ازدواج کرده میخاستم کمک کنین تا چطور باهاش رفتار کنیم؟الان خودش ۱۵سالشه

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
برخورد صحیح با فرزندان در سن بلوغ
 با وجود همه ی این مشکلات شاید تصور کنید که چرا دوران نوجوانی و زمانی که فرزند پا به سن بلوغ می گذارد . سخت تر از سایر دوره های زندگی اوست؟
این دوران از حساس ترین دوره های زندگی همه ی افراد به شمار می رود. چون نوجوان شما، هم از نظر فیزیکی و هم از نظر روحی و اخلاقی دچار تغییرات بی شمار می شود. این مرحله برای اکثر خانواده ها قدری گیج کننده و مشکل آفرین است…
کله شق بودن
 
یکی از رایج ترین انوع درگیری هایی که در این سن به وجود می آید، مخالفت مکرر با بزرگترهااست. نوجوانان در این سن قدری سرکش می شوند و در هر مورد با والدین خود مخالفت می کنند. دلیل این امر تغییرات روانی و احساسی در وجود نوجوان ذکر شده است.
به هر حال نوجوانان هر کاری که انجام می دهند. تنها یک هدف را دنبال می کنند و آن هم رسیدن به استقلال است. به این منظور آنها سعی می کنند تا آنجایی که می توانند خودشان را از خانواده دور کنند. به ویژه بچه هایی که بیش از اندازه به خانواده وابسته هستند. تلاش بیشتری در این زمینه از خود نشان می دهند. آنها این امر را به واسطه ی نظرهایی مخالف با نظر بزرگترهانشان می دهند و آن چنان که قبلا ارتباط برقرار می کردند، با آنها رابطه برقرار نمی کنند.
وظیفه ی شمااین است که ببینید تا چه حد به فرزند خود فضا می بخشیدو به او اجازه می دهنید که احساس استقلال پیدا کند
 
نکاتی برای تربیت بهتر فرزندان در دوران نوجوانی
اگر دنبال یک طرح کامل برای هدایت صحیح فرزندان خود در این دوران هستید، شیوه های تربیتی زیر را بکار بگیرید.
ـ آگاهی خود را افزایش دهید
 
در مورد نوجوانان کتاب های مختلف بخوانید، باید بطور دقیق بدانید که چگونه می توانید با غرور جوانی برخورد کنید. تغییر حالات نوجوان در این سن امری کاملا طبیعی است. باید آن قدر آگاهی داشته باشید که بتوانید حالت بعدی فرزند خود را پیش بینی کنید.
ـ خیلی زود در مورد سن بلوغ با او صحبت کنید
 
صحبت کردن در مورد خواب های مرطوب کننده . زمانی که نوجوان آنها را به خودی خود تجربه می کند، به آن معناست که شما صحبت کردن در مورد این مسایل را قدری دیر شروع کرده اید. سؤال های ابتدایی نظیر تفاوت میان بدن زن و مرد و اینکه بچه ها چگونه به وجود می آیند را پاسخ دهید. اما باید دقت داشته باشید که اطلاعات اضافی را که نمی تواند هیچ کمکی به او کند در اختیار ش نگذارید فقط به سؤالات شان جواب دهید
ـ خودتان را جای او بگذارید
 
با فرزند در حال رشد خود اظهار همدردی کنید. به او بگوییدکه کاملاً طبیعی است که قدری مضطرب شود. به او بگویید که کاملا طبیعی است که یکی از دوستانش امسال به سن بلوغ برسدو دیگری یکی دو سال دیگر
ـ موضع خود را معین کنید
. نوجوانان هیچ ابایی از شوکه کردن شما ندارند، به همین دلیل برای جلوگیری از این امر بهتر است هر چندوقت یک بار به آنها اجازه بدهید تا یکی از کارهای مورد علاقه ی خودشان را انجام دهند. اعتراض را برای کارهایی بگذارید که واقعا مشکل آفرین هستند؛ مانند: مصرف تنباکو،
ـ انتظارات خود را ثابت نگه دارید
 
نوجوانان معمولا از انتظاراتی که از آنها دارند، دل خوشی ندارند؛ اما باید بدانند که بزرگترها آنها را دوست دارند و برای شان اهمیت و ارز ش قایل هستند که یک چنین انتظاراتی از آنها دارند. زمانی که نمره ی خوبی در مدرسه گرفتند، ؟آنها را تشویق کنید . اگر به اصول خانه پایبند بوده اند و قوانین را رعایت کردند نیز از آنها تقدیر و تشکر کنید. اگر والدین انتظارات بجایی داشته باشند، نوجوانان هم آنها را رعایت خواهند کرد.
ـ با علایم خطر آشنا شوید
 
کمی تغییر و تحول در طی این دوران کاملا طبیعی است، اما مشکلات حاد و تغییرات مکرر در رفتار نوجوان می تواند حاکی از وجود یک مشکل بزرگ باشد. در صورت بروز علایم زیر می توانید با پزشک متخصص تماس بگیرید:
افزایش بیش از اندازه ی وزن
مشکلاتی پیرامون خواب
تغییرات سریع و شگرف در اخلاق و روحیات
تغییر در انتخاب دوست
فرار از مدرسه بطور مکرر
افت تحصیلی
صحبت کردن درباره ی خودکشی
مشاهده ی علایم استفاده از تنباکو، الکل، یا مواد مخدر
شکستن قوانین حاکم برجامعه
هر گونه رفتار عجیب دیگری که برای مدت زمانی بیش از شش ماه باقی بماند، جزو علایم مشکوک محسوب می شود. کمی تغییر کاملاً طبیعی است، اما تبدیل شاگرد اول به تنبل ترین شاگرد کلاس قدری مشکوک است.
ـ به تنهایی اواحترام بگذارید
 
برخی با این مورد به سختی کنار می آیند. آنها تصور می کنند هر کاری که فرزندشان انجام می دهد، به هر نحوی که شده به خودشان ارتباط پیدا می کند؛ اما برای اینکه به او کمک کنید تا بتواند پا به عرصه ی بزرگسالی بگذارد باید قدری به او تنهایی بدهید.
ـ آیا این دوران تمام شدنی است؟
همچنان که کودک در طی دوران بلوغ رشد می کند شما خودتان به راحتی متوجه افت و خیزهای این دوران خواهید شد. به مرور زمان مستقل تر، منطقی تر و مسؤول تر میشودبنابراین شعاررا به یاد داشته باشید: «با کمک هم وارد این دوران می شویم و با کمک هم از آن خارج می شویم!»
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

2 نفر آنلاین
0 عضو و 2 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 993
بازدید دیروز: 2248
بازدید کل: 9826160
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...