0 امتیاز
147 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط

salam hamsaram az avale ezdevajemun har khabari k marbut b zendegimun mishe b madaresh va khaharesh migoft alanam k khune khodemun hastim ham hamintor harfaie k man khabar nadaram o az zabune madar shohar mifahmam k shoharam masalan mikhad in karo anjam bede va man khabari nadaram masalan avaz kardane khunamun va paida kardan y khune dg k man nemidunestam va man harchi migam zendegi mane chera bayad hame chio b ouna begi b harfam nemikone va az in karesh khaili narahatam mamnun misham komakam konin merc

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
رازدار باشید
شاید بارها شنیده‎ایم و خوانده‎ایم که زن و شوهر رازدار هم باشند و یکی از عوامل مهم استحکام خانه و خانواده،رازداری است.در نگاه اول ممکن است اینطور به نظر برسد که ما رازی در زندگی نداریم که بخواهیم آن را کتمان کنیم و از افشای آن ابایی داشته باشیم، ثانیاً اگر هم مطلبی از مسائل خانوادگی خود را یک «راز» بدانیم مگر بیان آن به دیگران چقدر می‎تواند فاجعه آمیز باشد؟
برای پاسخ به این سوال ابتدا لازم است به برخی از پیامدهای مثبت رازداری در زندگی مشترک اشاره کنیم تا انگیزه ما برای زندگی کردن این صفت ارزشمند بیش از پیش شود.
سه دستاورد مهم رازداری
1- احساس امنیت و آرامش
توجه دارید که یکی از جدی ترین نیازهای همسران این است که در زندگی مشترک احساس آرامش و امنیت کنند.عدم رازداری یکی از همسران، می‎تواند در دیگری این نگرانی و اضطراب مدام را سبب شود که نکند حرفهای خصوصی زندگی ما به بیرون درز کند.حتماً توجه دارید که یکی از دستاوردهای جدی ازدواج باید رسیدن به سطح آرامش بیشتر باشد و یکی از لوازم این آرایش قطعاً رازداری همسران است.
2- عشق و محبت
وقتی شما می بینید که همسرتان، مسائل زندگی‎تان (خصوصاً مسائلی را که مایل به افشای آن نیستید)، را در سینه خود نگه می‎دارد، روز به روز به او بیشتر اعتماد می‎کنید.به راحتی خصوصی‎ترین حرفهای خود را با او در میان می گذارید و صداقتتان را زندگی می‎کنید.این صداقت و اعتمادی که نتیجه رازداری است، به مرور زمان عشق و علاقه شما را بیشتر می‎کند و هرچه می‎گذرد احساس می‎کنید که همسرتان را بیشتر دوست دارید.
3- حفظ عزت و آبرو
همه ما دوست داریم نزد اطرافیانمان آبرومند و با ارزش و اعتبار جلوه کنیم و احساس شخصیت کنیم و هرگز دوست نداریم صفتها ، عیبها و کمبودهای شخصی و شخصیتی یا زندگی‎مان به بیرون درز کند.زن و شوهری که معمولاً رازدار یکدیگر نیستند به آبرو و شخصیت و عزت نفس یکدیگر آسیب می‎زند و البته در نهایت خود نیز آسیب می‎بیند.
رازهای زندگی ما چیست؟
حال که به چند دستاورد مهم رازداری اشاره شد، باید ببینیم مصادیق رازداری در حیطه روابط خانوادگی چیست و چه چیزهایی را باید در درون خود نگه داریم و از آن مراقبت کنیم تا آشکار نشود.ما به چند نمونه آنها اشاره می کنیم:
1-افشا نکردن و عدم بیان عیب همسر:
به طور قطع همه ما معایب و نقاط ضعفی داریم و طبع اولیه بیشتر ما این است که تمایلی نداریم دیگران از عیوب ما آگاه شوند و حتی در صورت چنین رخدادی رنجیده و آزرده خاطر می‎شویم. اولین مصادیق رازداری این است که اگر از اعضای خانواده خود عیب و ضعف آشکاری سراغ دارید آن را برای دیگران آشکار و افشا نکنید. اگر شوهر شما زیاد می‎خوابد و تنبل است اگر فرزند شما شب‎ادراری دارد، اگر همسر شما وسواس دارد و از سوسک می‎ترسد و... این را با کسی در میان نگذارید.
اینکه گفته می‎شود باید متخلق به اخلاق الهی باشیم یعنی اینکه صفات خداوند مهربانمان را زندگی کنیم که یکی از این صفات ، ستارالعیوبی خداست.او که خالق ماست عیبهای ما را می‎پوشاند پس ما نیز اگر از عیب کسی آگاه و باخبر هستم آن را کتمان کنم واز چشم دیگران بپوشانم.نکتۀ دیگر این که خداوند در سوره بقره« زن و شوهر را به لباس برای هم تشبیه می‎کند و یکی از مهم‎ترین ویژگی‎های لباس این است که اگر در بدن ما عیب و نقصی است لباس آن را می‎پوشاند. از خود بپرسیم آیا با کسی از ضعف و عیب همسر خود صحبت کرده‎ایم؟
2-عدم بیان مسائل خصوصی و درون خانوادگی:

گاهی آن چه انجام می‎دهیم عیب و ضعفی نیست امّا جداً تمایل نداریم کسی از آن باخبر شود. واقعاً چه لزومی دارد که دیگران از کوچک‎ترین رفت و آمدها و حرکت‎های ما باخبر شوند.شاید شما قصد مسافرت دارید، شاید می‎خواهید شغلتان را عوض کنید شاید می‎خواهید فرزندی بیاورید.شاید تصمیم دارید ادامه تحصیل دهید و....اگر چه ممکن است اینها موضوعاتی عادی باشد ولی به هر دلیلی ممکن است همسرتان، دست کم فعلاً مایل نباشد این موضوع را با کسی در میان بگذارید.بنابراین رازدار باشید ممکن است شما بگویید این موضوع پیش پا افتاده است و تازه آن را که با غریبه در میان نگذاشتیم و آن را صرفاً با مادرم مطرح کردم.پاسخ این است که باید ببینیم آیا در نظر همسرتان هم این موضوع اهمیتی ندارد و به این آشکار شدن راضی است.
نکته آخر:
در این میان یک استثناء هم وجود دارد که باید عیب یا ضعف همسرتان و مسائل زندگی‎تان را با کسی در میان بگذارید و آن در مقام مشورت است.آنجا که برای بهبود زندگی مشترک‎تان و روابطتان با یک مشاور امین، آگاه و باتجربه، صحبت می‎کنید و آنچه را که ضرورت دارد بیان می‎کنید.منتها دقت دشته باشید که این مشاور باید از هر صحبت صلا حیت داشته باشد و قطعاً یکی از ویژگی‎های مهم یک مشاور خوب و قابل اطمینان، همین رازداری اوست.
کنترل شوهرتان را اینگونه در دست بگیرید!
هر زنی دوست دارد به بهترین نحو زندگی زناشویی اش را مدیریت کند تا بتواند زندگی خوبی برای خود و همسرش مهیا کند؛ اما مدیریت یک زندگی به این راحتی ها نیست؛ به خصوص اینکه اول از همه باید مرد زندگی را گونه ای اداره کرد و به او جهت داد که هم در راه زندگی همراه باشد و هم احساس نکند در زندگی هیچ حقی ندارد و همسرش تمام امور را به دست گرفته است ؛ همین ها هم هستند که اداره زندگی را سخت می کنند تا جایی که می توان گفت خیلی مشکل تر از اداره یک شرکت بزرگ است؛ زنی توانمند است که نه تنها خودش احساس خوشبختی کند بلکه همسرش هم از زندگی رضایت داشته باشد.ودر ضمن با گفتگو مسائل مورد اختلاف را حل کند .
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

24 نفر آنلاین
0 عضو و 24 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 525
بازدید دیروز: 6368
بازدید کل: 10529090
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...