0 امتیاز
230 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
نمایش از نو توسط zrastegar
باسلام. دوساله که ازدواج کردم و خدا رو شکر هیچ مشکلی باهمسرم ندارم و در زندگی مجری نیز هیچگونه مشکلی نداشتم. فقط خیلی تنبل و خسته ام همش . کارهای شخصیم هم به زور انجام می دم نمیتونم یه روال منظم در زندگی داسته باشم  البته در مجردی به هبچ عنوان هبچ گونه کاری نمی کردم البته کار منزل فقط مادر انجام میداد و توقعی هم نداشت . الان که ازدواج کردم کار خونه فوق العاده خسته کننده و سخته است. با اینکه کاری جز خانه داری ندارم ولی ابنکه باید الان ظرف بشورمو غذاو..... کلی به من استرس میده و اضطراب . احساس میکنم در کارهای دیگر نیز خسته و کسل شدم و حوصله شونو ندارم خودم دلیش رو اشفتگی و بی نظمی و خستگی ناشی از کارهای عقب افتاده منزل میدانم به نظرخودم اگر بتوانم فردی تمیز و منظم و مرتب باشم و کارهای شخصی و منزل را به نحو احسنت و روی برنامه انجام بدم کا خانه و زندگیم تمیز و رو روال باشه دیگر مشکلی ندارم و به ارامش میرسم .خود اضطراب و ترس کار منو پرت میکنه و بی ثبات و خسته از زندگی.خواهش میکنم کمکم کنید هنوز خوومو پیدا نکردم و گم شدم و هر روز بدتر میشم. من خیلی تنبلم

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
پرسشگر عزیز سلام

 

نام « سندرم خستگی مزمن »1 چند سالی است كه در كتابهای پزشكی دیده می شود . 20 سال پیش هیچ پزشكی در هیچ جای دنیا این بیماری را نمی شناخت . بر خلاف بیشتر بیماری ها كه «كشف » می شوند ، سندرم خستگی مزمن را در واقع پزشكان « اختراع » كردند ؛ البته نه به آن معنی كه این بیماری ساخته ذهن پزشكان باشد ؛ سندرم خستگی مزمن وجود داشت و آنقدر هم شایع بود كه پزشكان را در نقاط مختلف دنیا به فكر واداشت ؛ اما از آنجا كه هیچ عاملی برای ایجاد آن شناخته نشد ( و هنوز هم نشده است )
نام آن را سندرم خستگی مزمن گذاشتند و بعد هم گروه های مختلفی از پزشكان سعی كردند درست ترین و دقیق ترین تعریف را برای آن پیدا كنند .
حتماً می دانید كه واژه «سندرم »به معنای مجموعه ای از علایم است . پزشكان معمولاً وقتی این واژه را به كار می برند كه مجموعه ای از علایم وجود داشته باشد ؛ اما نتوان همه آنها را به یك عامل بیماری زا نسبت داد . قصه سندرم خستگی مزمن هم همین است و البته این قصه، فقط عنوانش « خستگی » است ؛ اما به همین كلمه ختم نمی شود . مجموعه ای از علایم ، از درد عضلات و مفاصل گرفته تا سر درد و خستگی ، ذهنی همه و همه در طیف علایم این بیماری قرار می گیرند . «مزمن» بودن آن هم به این معناست كه مجموعه همه علایمی كه گفته شد ، فقط به چند روز منحصر نمی شود. بعضی از پزشكان می گویند علایم باید دست كم 6 هفته به طول بینجامد تا بشود تشخیص سندرم خستگی مزمن را برای بیماری مطرح كرد .
یك اسم جدید و عجیب و غریب برای خستگی !
سندرم خستگی مزمن ، بیش ازهر سن دیگری در نوجوانان و جوانان دیده می شود . سه چهارم بیماران هم مونث هستند . مطالعات مختلف درباره علت این بیماری ، احتمال ارتباط آن با یك عفونت ویروسی را مطرح كرده است: ویروسی به نام « اپشتین بار » كه عامل ایجاد بیماری به نام « مونو كلئوز عفونی » هم هست . می گویند وقتی كه آلودگی و عفونت ایجاد شده به وسیله این ویروس به صورت مزمن در بیاید ، سندرم خستگی مزمن ایجاد می شود ؛ اما هنوز این فرضیه به اثبات نرسیده است .
در واقع درباره سندرم خستگی مزمن هنوز هیچ چیز به اثبات نرسیده است. علت ، نامعلوم است. حتی تشخیص آن قطعی نیست و هیچ تست آزمایشگاهی هم وجود ندارد كه بتواند بیماری را با قطعیت تأیید كند . با این وضعیت ، خیلی عجیب نیست كه درمان مشخصی هم برای آن وجود نداشته باشد . باز هم مطالعات روی بیماران مبتلا به سندرم خستگی مزمن نشان داده است كه بیشترین اشكال به سیستم عصبی بیماران بر می گردد . از آنجا كه غدد درون ریز و سیستم ایمنی هم در این بیماری مشاهده می شود ، عده ای از پزشكان پیشنهاد كرده اند كه نام این بیماری را به «اختلال عصبی . غددی . ایمنی »2تغییر دهند .این نام جدید اگر چه به اندازه نام قبلی ساده نیست ، اما دقیق تر و با مفهوم تر است و از طرف دیگر افراد مبتلا به این بیماری احساس بهتری نسبت به آن دارند . سندرم خستگی مزمن . این فكر را برای بیماران ایجاد می كند كه دیگر هیچ وقت از شّر این علایم خلاص نمی شوند ؛ اما در حقیقت این طور نیست و درصد زیادی از بیماران بعد از گذشت چند ماه ، از شّر علایم سندرم خستگی مزمن راحت می شوند.

دوست عزیز باید بدانید که حتی باانگیزه ترین افراد در مواقعی، احساس می کنند انگیزه و امید خود را از دست داده اند. در حقیقت گاهی ناامیدی و بی انگیزه بودن گریبانگیر همه ما می شود به طوری که حتی فکر کردن به تغییرات مثبت بسیار دشوار است. با در پیش گرفتن چند راهکار ساده می توان انگیزه را در زندگی تقویت کرد از جمله اینکه: 1- یک هدف را مدنظر قرار دهید، چون وقتی تلاش می کنید چند کار را با هم انجام دهید، انرژی و انگیزه تان تحلیل می رود. 2- از انسان های موفق الگو بگیرید و تلاش کنید، دریابید رمز موفقیت آن ها چه بوده است. 3- سعی کنید برای کارهایتان زمان بندی داشته باشید، هر چند این کار سختی است و بسیاری به همین دلیل از آن صرف نظر می کنند اما در رسیدن به هدف تاثیر چشمگیری دارد. اول تاریخی را تعیین کنید مثلاً یک یا 2 هفته و سپس شروع کار را در تقویم علامت گذاری کنید. تاریخ مذکور باید روز هیجان انگیزی برای شما باشد. قدم به قدم پیش روید و با ایجاد تمرکز و تقسیم انرژی، خود را برای رسیدن به روز موعود آماده کنید. 4- از کارهای کوچک شروع کنید، اگر در زندگی نتوانسته اید به اهدافتان دست پیدا کنید شاید به این دلیل است که همیشه در حسرت انجام کارهای بزرگ بوده اید (مثلاً اگر ورزش را دوست دارید همیشه در نظر داشته اید پنج روز در هفته ورزش کنید، کاری که در ابتدا غیرممکن به نظر می رسد، به جای آن تلاش کنید روزی 2 دقیقه ورزش کنید. ممکن است در ابتدا خنده دار به نظر برسد اما برای کسی که هرگز به ورزش فکر نمی کند، روزی 2 دقیقه ورزش گام مهمی است. اگر یک هفته همین برنامه را ادامه دهید، هفته بعد می توانید این 2 دقیقه را به 5 دقیقه ارتقا دهید و سپس طی چند ماه آن را به 15 یا 20 دقیقه برسانید.)در ضمن یک ازمایش خون هم بدین ممکنه بدلیل کم خونی دچار خستگی مفرط شده باشید .
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

36 نفر آنلاین
0 عضو و 36 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 2474
بازدید دیروز: 8226
بازدید کل: 10614320
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...