0 امتیاز
156 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
سلام
من زندگی خوبی دارم خدا رو شکر حدود هفت ساله که ازدواج کردم و از همون ابتدایه زندگی یه مشکل اساسی با شوهرم دارم.شوهر من تو یه خونواده کاملا تعارفی بزرگ شده بر عکس من! من خودم به تکرار دیدم که چقدر اعضایه خانواده رودر رو با هم تعارف دارن ولی پشت سر هم نه.من گیر افتادم وسط این تعارفات با شوهرم حالا خونوادش به کنار.به خاطر شغل شوهرم ما دور از خانواده زندگی میکنیم.و در ضمن دوتامون از دو شهر متفاوتیم.یادمه اوایل زندگی برا تعطیلات میومدیم شهرستان مثلا چند روز شهر شوهر و چند روز شهر من.نوبت شهر من که میشد بعد از چند روز ( بر خلاف وعده که داده بود) قصد رفتن میکرد و به من میگفت من میرم تو هر جور دوست داری!!! منم میگفتم من هستم چون هنوز دلم میخواد پیش خونوادم بمونم اونم باهام قهر میکرد و میرفت بهم زنگ هم نمیزد ...با وجود اینکه تو خونه ما پدر مادرم عین پسر خودشون باهاش برخورد میکردن!!!بگذریم چند سال از زندگی ما میگذره و هنوز واژه مزخرف هر جور دوست داری و هر جور راحتی برام درد سر سازه.در مورد هر مساله ای میگه هر جور دوست داری بعد من اونجوری که دوست دارم برخورد میکنم و چون مطابق میل آقا نیست ایشون هم مثل بچه ها قهر میکنن و دیگه با من حرف نمیزنه تا باز خودش به اشتباهش پی ببره و پشیمون شه.واقعا دیگه خسته شدم زندگی من شده ففط میل و خواسته اون وگرنه دیگه هیچی.تازه کلی کار کردم رو خودم که بفهمم تو هر شرایطی آقا چی میخواد و همون کار رو انجام بدم یعنی در واقع شوهر من حرفشو به خاطر تعارفی بودنش رک و صریح نمیگه و انتظار داره من حرف تو دلشو انجام بدم بدون اینکه ازم بخواد چیکار کنم.منم آدمی هستم که اگه کسی که دوستش دارم بهم بگه آب نخور نمیخورم چند بار بهش گفتم عزیز من حرفتو راحت بهم بزن اصلا فایده نداره.دیگه واقعا بریدم نمیدونم چیکار کنم.خیلی هم دلش نمیخواد من پیش خونوادم باشم من از برخورداش اینطوری حس میکنم فک میکنه من فقط مال اونم.تو رو خدا اگه مشاور سراغ دارین مشکل من رو بهشون بگین تا از این ناراحتی در بیام شوهرم علاقه ای به مشاوره رفتن نداره بر عکس خود من.واقعا خسته شدم. شوهرم بسیار آدم پاک و نجیبی هست و مهربونه و غیر از خوبی چیزی ازش ندیدم ولی این اخلاقش واقعا چشمم رو به رویه همه چی میبنده گاهی از اوقات. بازم شرمنده که کوله بار غمم رو رو دوشتون گذاشتم ‌‌...فاطمه جان عزیز...اجرت با آقا امام زمان

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
تیپ های شخصیتی مختلف و ارتباط موثر با آنها:هر انسانی در دنیا بر اساس زندگی اش، تجربیاتش و ... شخصیتش به یکی از این مدل ها نزدیکتر است. هدف اصلی، شناخت درست تیپ شخصیتی افراد است و اینکه چگونه با هر فردی ارتباطی موثر برقرار کنیم.
همه ما آدم ها بنا به نیازهایی که داریم هر روز با افرادی در محل کار، تحصیل، خیابان، مترو، اتوبوس، مغازه و ... در ارتباط هستیم. گاهی در اولین برخورد یا اولین نگاه احساس بدی به ما دست می دهد و همین باعث می شود ادامه ارتباط باعث بحث و جدل شود و به هر دلیلی به مقصودمان نرسیم.
ممکن است شما در روابط خانوادگی دچار مشکل شده باشید. در صورتی که نیازمند ادامه ارتباط هستید، از طرفی گرفتار حرف و حدیث هایی شده اید که هیچ وقت تمامی ندارد و در هر بار ارتباط باعث گرفتاری های بیشتر شما می شود.
 
به راستی مشکل کجاست؟ مشکل شمایید؟ مشکل آنها هستند؟
گاهی پاک کردن سوال، راه حل مشکل نیست. بارها دیده اید که حتی قطع رابطه اوضاع را نه تنها بهتر نکرده بلکه بدتر نیز کرده پس چگونه باید بر این دسته از مشکلات فائق آمد؟
می خواهیم شما را با راه حل های علمی آشنا کنیم. هر فردی مدل شخصیتی ویژه خود را دارد و با توجه به مدل شخصیتی اش با هر موضوعی یا شخصی رفتار می کند. ممکن است این سوال برایتان پیش آید که به تعداد افراد روی زمین مدل شخصیتی وجود دارد و شما نمی توانید تمام عمرتان را صرف شناخت آنها کنید. اخیرا روش نوینی در شخصیت شناسی با نام اینیاگرام ارایه شده است، یعنی مدل نُه گانه که افراد به 9 تیپ شخصیتی تقسیم می شوند که خود این 9 دسته نیز در 3 دسته: 1- احساسی، 2- فکری و ذهنی، 3- جسمی و حرکتی قرار دارند.
به طور کلی هر انسانی در دنیا بر اساس زندگی اش، تجربیاتش و ... شخصیتش به یکی از این مدل ها نزدیکتر است. هدف اصلی، شناخت درست تیپ شخصیتی افراد است و اینکه چگونه با هر فردی ارتباطی موثر برقرار کنیم.
در ابتدا به معرفی کامل شخصیت افراد کمال طلب می پردازیم که بیشترین اشتیاق آنها تمایل به درستی و کمال و بزرگترین ترسشان دارای عیب بودن است.
 
شخصیت کمال گرا
ویژگی ها: افراد متعلق به این تیپ بیشتر اوقات عصبانی هستند، سختگیرند، دایم ایراد می گیرند، انتقاد می کنند، بسیار تمیز و منظم هستند، مودبند، کمی وسواسی هستند، بهترین ها را می خواهند، کیفیت برایشان اهمیت خاصی دارد، برای کمیت ارزشی قایل نیستند، هرگز کیفیت را فدای کمیت نمی کنند، بسیار مسوول هستند، از وجدان اخلاقی بالایی برخوردارند، این افراد صفر و یکی هستند، و بر این باورند که همواره یک راهِ درست برای مواجه شدن با هر مشکلی وجود دارد، ایده آل گرا هستند، ترس از خوب نبودن و کامل نبودن آنها را داغان می کند، برای بهبود بخشیدن به همه چیز تلاش می کنند، مشکل پسند هستند، تعجب نکنید اگر چندین بار برای خرید بروند و دست خالی بازگردند، اصلاح طلبی جزیی انکار نشدنی از وجودشان است، از اینکه با آنها شوخی کنید متنفر هستند و جدیت این افراد ویژگی بارزشان هست.
 
نحوه ارتباط موثر با افراد کمال گرا:
1- هرگز آنان را تحت فشار زمانی برای انجام کاری نگذارید.
2- از آنها ایراد نگیرید، حتی اگر ایرادی هم مطرح است در قالب پیشنهاد عنوان کنید.
3- هرگز آنها را سرزنش نکنید حتی اگر اشتباه کردند.
4- از نظم و دقتشان تمجید کنید
5- با آنها بدقولی نکنید.
 
بُعد مثبت: کارهایی را که نیاز به سازماندهی، نظم و طبقه بندی دقیق دارد بسیار دقیق انجام می دهند. بسیار دقیق، تیزبین، باوجدان، منظم و مبادی آداب هستند.
بُعد منفی: مشکل بزرگ کمال گراها عصبانیت، خشم و کینه است. اهل غر زدن هستند. در دیدن مشکلات و ایرادها بسیار حرفه ای اند.

شخصیت کمک گرا، امدادرسان و مهربان
ویژگی ها: افراد متعلق به این گروه شدیدا مهربان هستند و عاشق کمک کردن به دیگران. اغلب برای کمک منتظر درخواست دیگران نیستند و به محض اینکه احساس کنند جایی حضورشان نیاز است درنگ نمی کنند. همیشه به فکر دیگران هستند. دیگرخواهی این افراد بر خود اولویت دارد به گونه ای که اول نیازهای دیگران را می بینند و سپس خود را. این افراد دوست دارند مشکلات دیگران را حل کنند و برای این کارشان مورد توجه و قدردانی قرار گیرند. کمک گراها بسیار مهمان نواز، خونگرم و دوست داشتنی هستند. آنها دوستان بسیاری دارند، خوش قلب، احساساتی، دلسوز و سخاوتمند هستند.
 
نحوه ارتباط موثر با افراد امدادرسان:
1- با آنها مهربان باشید. از کارهایشان قدردانی کنید.
2- کمک گراها در دایره توجه قرار دارند. در ارتباط با یک فرد کمک گرا بی توجه و غافل نباشید چون سریع ناراحت می شوند و غصه می خورند.
3- حساس هستند. مواظب باشید به احساسات آنها خدشه وارد نشود.
4- از آنها، خوبی ها و نکات مثبتشان جلوی جمع تعریف و تمجید کنید.
 
بُعد مثبت: برونگرا، خوش قلب، معاشرتی، اهل جمع و گروه، مسوولیت پذیر و بسیار دست و دلباز و تعارفی است.
بُعد منفی: بسیار دگرخواه است و خود را فدای دیگران می کند. دائم به نیازهای دیگران توجه دارد و می خواهد نیازهای آنان را حل کند. گاهی در این مسیر افراطی عمل می کند.
 
شخصیت موفقیت طلب
ویژگی: افراد متعلق به این گروه پرانرژی، فعال، کاردان، هدفگرا و با اعتماد به نفس هستند. این افراد دوست دارند مفید واقع شوند و یک لحظه هم بیکار نمانند. برای آنها مهم است که موفق باشند. موفقیت های دیگران را با خود می سنجند و ارزش گذاری می کنند. این افراد به دلیل توانایی فوق العاده در روابط اجتماعی نزد مردم بسیار محبوب هستند، بزرگترین ترس این افراد احساس پوچی و بیهودگی است.
خواستار موفقیت هستند تا بتوانند به گونه ای خود را نشان دهند. آنقدر به فکر خواسته ها و اهدافشان هستند که گاهی وجود خود را فراموش می کنند، حتی ممکن است به جسمشان صدمه وارد کنند. به خوبی آموخته اند آنچه برای دیگران مهم و با ارزش است چیست و آن را انجام می دهند. می ترسند اگر موفق نشوند تحقیر شوند. علاقمند به جمع کردن مدارک گوناگون هستند.
 
نحوه ارتباط موثر با افراد موفقیت طلب:
1- به آنها احترام زیادی بگذارید. آنها همانند امدادگراها توجه طلب و تایید طلب هستند. از موفقیت هایشان نام ببرید، در حضور دیگران آنها را به خاطر موفقیت ها، تلاش ها و پیشرفت هایشان تمجید کنید. حواستان باشد سعی نکنید فیلم بازی کنید چون سریع متوجه می شوند زیرا افراد تیزی هستند.
2- از این افراد خرده نگیرید. اگر ایرادی وجود دارد بهتر است تشویقی مطرح کنید.
3- اگر در مواجهه با مساله ای موفق نیستند، موضوع را از بعد مثبت شروع کنید و از تلاشی که برای آن کرده اند صحبت کنید، با این کار نیروی دوباره می گیرند و این بار قطعا موفق می شوند.
4- از سرزنش و تحقیر کردن آنها به هیچ نتیجه ای نمی رسید.
 
بُعد مثبت: آدم های سریعی هستند. شدیدا انعطاف پذیرند. وقتی تصمیم بگیرند چیزی را به دست بیاورند معطل نمی کنند و به دنبال کسب نتایج هستند.
بُعد منفی: خودشان را با موفقیت هایشان می سنجند. در اثر تلاش و کوشش و کار زیاد خود را فراموش می کنند.
 دوست عزیز با شناخت همسرتون وخصوصیات او بسادگی میتوانید در ارامش زندگی کنید
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

21 نفر آنلاین
0 عضو و 21 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 737
بازدید دیروز: 2904
بازدید کل: 10615487
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...