0 امتیاز
282 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
ما یک سالونیمه عقد هستیم،
شوهرم احساساتشو بیان نمیکنه،
از بار اولی که دعوا کردیم منو تهدید کرد که اگر اخلاقمو درست نکنم طلاقم میده-این مسئله از همون بار اول منو خیلی دلسرد کرد،و مثل یه عقده تو دلم تمام رفتارامو تحت شعاع قرار میداد، اما واقعا مردخوبیه-منتها اصلا نیاز عاطفیه منو پاسخگو نیست، وقتی در صلح هستیم خیلی خوبه-
اما امان از روزی که دعوامون بشه-بعد این همه مدت باز تکرار کرد که طلاق میده-
من نمیدونم چیکارکنم، حتی به خانوادم هم نگفتم.
الان آشتی کردیم-  اما این حرفش یادم نمیره و من ناامید هستم.
مامانم جهیزیه آماده میکنه اما من درگیر این داستانها هستم، هیچکس حرف دلمو نمیدونه، بجز ها خانواده شوهرم که اونا هم طرف پسرشونو میگیرن
من شوهرمو خیلی دوست دارم،اصلا نمیتونم به طلاق فکر کنم-
دلیل همسرم هم اینه که میگه من رفتار بچگانه دارم،مثلا بگم بریم سینما یعنی بچه بازی درآوردم.
چون شوهرم کارسنگینی داره و تمام مسئولیت خانوادش رو دوش اینه-اصلا حوصله نداره،ذوق نداره
درصورتیکه من واقعا به ابراز محبتش احتیاج دارم چون 25سالمه و اوج جوانی و شور.حتی یه بوسو دریغ میکنه،میگه بچه بازیه-
چه رویه ای رو پیش بگیرم- اصلا من چیکارکنم

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
سلام دوست عزیز
یکی از مهم‌ترین نکات درباره ابراز محبت و دریافت آن، تفاوتهای زوجین است. در بسیاری از موارد یکی از زوجین به شیوه و روشی محبت می‌کند که خودش دوست دارد به آن شیوه دریافت کند. مثلا خانمی انجام کارهای خانه یا کدبانو بودن را محبت می‌داند در حالی که همسرش نیازمند محبت کلامی او است و یا مردی بیشتر کار کردن را اقدامی محبت آمیز به همسرش می‌داند اما همسر وی نیازمند گفت‌و‌گوی محبت آمیز و یا دریافت دیگر انواع محبت از جانب اوست.
راه دریافت محبت خود را مشخص کنید
قدم اول برای رفع چنین نقیصه‌ای این است که زوجین راه دریافت محبت خود را مشخص کنند؛ یعنی زوجین به صراحت و بدون پرده پوشی بیان کنند که به کدام نوع توجه و دریافت محبت نیاز دارند و ترجیح می‌دهند چگونه نیاز به محبتشان برآورده شود که البته لازمه آن خودآگاهی زوجین است. اما اشتباه رایج این فکر است که «چون همسرم مرا دوست دارد پس باید بداند دوست دارم که الان به من توجه کند» یا «همسرم بدون اینکه من به او بگویم باید بداند که چه زمانی به محبت نیاز دارم».در صورتی که بسیاری از زوجینی که یکدیگر را دوست دارند در مواقع زیادی از نیاز هم بی‌خبر هستند. در پیامک شما مخاطب محترم هم، این گونه بیان شده است که شما هر روز از محل کار تماس می‌گیرید و به همسر خود ابراز محبت می‌کنید والبته انتظار دارید که متقابلا همسرتان نیز با این شیوه محبتش را به شما ابراز کند. در صورتی که طبیعی است که همسر شما نتواند ذهن خوانی کند و نیت ضمنی این رفتار را دریابد. در این موقعیت بیان شفاف این نیاز مفید‌تر است. اشتباه ذهنی ما این است که گمان می‌بریم اگر این نیاز خویش را بیان کنیم بی‌ارزش می‌شویم.
مهر طلبی همسرتان را بشناسید
قدم دوم مشخص کردن میزان مهرطلبی زوجین است. میزان مهرطلبی و نوازش جویی افراد متفاوت و بسیار محتمل است که زوجین به یک میزان مهرطلب نباشند. افراد مهرطلب معمولا در صورت دریافت نکردن محبت مورد نیاز، احساس ناامنی می‌کنند و در برخی موارد دچار سوءظن و بدگمانی می‌شوند. چاره این مسئله نیز‌‌ همان بیان و شفاف سازی است.
خلاق باشید
قدم سوم استفاده از روش‌های متنوع در ابراز محبت است؛ توصیه می‌شود زوجین خلاقیت به خرج دهند و ابراز محبت را به شکل‌های متنوعی انجام دهند، روش‌هایی همچون نوشتن نامه، ارسال پیامک، یادداشت گذاشتن روی اشیای منزل و اتاق خواب، ارسال ایمیل و... می‌تواند نیاز به دریافت محبت را بیشتر ارضا کند.

ضمنا افرادی که مانند شما مخاطب محترم احساس بی‌مهری و کم توجهی بیشتری می‌کنند می‌توانند انتظارات و نیازهای خود را به صورت مکتوب نیز بیان کنند.
قدردان محبت همسرتان باشید
قدم چهارم قدردانی و تشکر از محبت و توجه همسر است. یکی از راه‌های شکل دادن رفتار اطرافیانمان قدردانی و تشکر از رفتارهای مثبت آن‌ها (هرچند که مقدار آن کم باشد) است. با این روش همسر شما کم کم متوجه می‌شود کدام یک از رفتار‌هایش چنین پاسخ مثبتی ایجاد می‌کند و آن رفتار را افزایش خواهد داد.
یک طرفه به میدان محبت نروید
قدم پنجم که مکمل قدم قبل است خودداری از مهرورزی یک جانبه و یک سویه (آن چنان که در پرسش شما دیدیم) است. معمولا این تصور اشتباه وجود دارد که «من محبت می‌کنم تا همسرم تغییر کند» یا «عشق من بالاخره او را عوض می‌کند». این باور نادرست است. محبت یکسویه و همیشگی کم کم نادیده گرفته می‌شود چرا که خاصیت سیستم روانی انسان این است که محرک‌های یکنواخت و تکراری را نادیده می‌گیرد.
در روزهای خاص بیشتر محبت کنید
قدم ششم و آخر نیز شناخت موقعیت‌ها و روزهای خاص نیاز به محبت و توجه بیشتر است. هر فردی در روزهایی از هفته و ماه به توجه و محبت بیشتری نیاز دارد. به عنوان مثال برخی مردان در شرایط کاری سخت، آسیب پذیر می‌شوند و یا برخی خانم‌ها در اوایل دوران قاعدگی نیاز به توجه و محبت بیشتر دارند. زوجین باید در خصوص این دوره‌ها و ایام خاص به یکدیگر آموزش و آگاهی بدهند و درباره انتظاراتشان از یکدیگر به توافق برسند.
توسط
بسیار مطالب مفیدی رو ارایه دادید-سپاسگزارم
اما سوال من راجع به این نبود که او به من محبت نمیکند، من چیکارکنم؟!
من پاسخ و عکس العمل در قبال رفتارشو میخوام بدونم-
با توجه به حرفی که به من زده من چه رویه ای پیش بگیرم،
با پدرم درمیون بزارم یا خودم حل کنم،
درضمن همسر من اصلا و به هیچ عنوان اهل گفتگو نیست، و خیلی ادای آدمهای متعصب رو درمیاره، اونم بخاطر اینکه پدرش اینگونه است و یه موقع حرفی نشنوه
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
دوست عزیز مشاوره حضوری مشگل شما رو حل خواهند کرد
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

48 نفر آنلاین
0 عضو و 48 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 1928
بازدید دیروز: 1449
بازدید کل: 10538530
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...