0 امتیاز
273 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
با سلام  خانواده شوهر من وصع مالی خوبی ندارن ولی خانواده پدری من وضع مالیشون خوبه وخمین امر باعث شده شوهرم توقع بیجا از خانواده پدری من داشته باشن شوهرم میگوید چرا پدر تو که پول داره به ما کمک نمیگنه خونه بگبریم وهمش به من گوشزد میکنه  مبادا سرت کلاه بره چون من یه دونه برادر دارم وهمش با برادر من سر جنگ ودعوا دا ره وسوءظن واین در حالیه که همین الان که 7ساله ازدواج کردم در خانه ای که به نام پدرمه سکونت داریم میشه راهنماییم کنید

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
شیوه برخورد با افراد متوقع
به طور کلی توصیه می شود در هنگام مواجهه با این افراد در مقابل رفتارهای منفی ایشان حالت دفاعی به خود نگیریم، چرا كه معمولا این گونه افراد زمانی كه حالت دفاعی ما را مشاهده كنند، بیشتر رفتار منفی خود را ادامه خواهند داد. همچنین نباید در مقابل رفتارهای منفی این گونه افراد حالت پوزش طلبی به خود بگیریم چرا كه با این كار خود، به ایشان اجازه خواهیم داد كه در موقعیت های دیگر نیز رفتارهای منفی خود را تكرار كنند.
همچنین نباید سعی كنیم در برخورد با ایشان، موضع خصومت آمیز و دشمنانه به خود بگیریم، چرا كه با انجام این عمل، بیشتر این گونه افراد را به واكنش های منفی وامی داریم. زیرا برخورد و مواجهه همراه با خصومت و دشمنی با ایشان، این برداشت را برای آنها تداعی خواهد كرد كه برخورد خصومت آمیز ما، برای تلافی و یا تنبه آنها بوده و در این صورت است كه آنها از خود واكنش منفی نشان خواهد داد.
شیوه مورد نظر برای برخورد با برخی از ایشان آن است كه در برخورد با این گونه افراد، حالت عدم رضایت، دلخوری، تاسف و خشم كنترل شده را از خود نشان دهیم تا آنها را به اصلاح رفتارهای منفی خود واداریم.
گاه نیز لازم است به جای آنكه به احساسات، نگرش ها یا توقعات زیاد ایشان حمله كنیم، مرتبط با رفتار شغلی با آنها برخورد نماییم؛ یعنی رفتار غیرسازنده و اثرات منفی مرتبط با توقعات فرد مورد نظر را مورد توجه قرار دهیم و آنها را برای حل مشكلی كه در اثر رفتار متوقعانه آنها به وجود آمده است، فرا بخوانیم و در رابطه با عوارض و نتایج رفتار او در زندگیش صحبت كنیم و برای حل و فصل این نتایج و عوارض، ایشان را به تغییر رفتار و اصلاح آن، تشویق نماییم.
خلاصه آنکه به حسب روحیات و خلقیات اشخاص متوقع، شیوه برخورد مناسب با هریک از انها متفاوت خواهد بود و نمی توان برای همه آنها به یک نسخه کلی فراگیر اکتفا نمود.
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

13 نفر آنلاین
0 عضو و 13 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 933
بازدید دیروز: 2904
بازدید کل: 10615683
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...