0 امتیاز
219 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
باسلام منحدود۱۵ساله ازواج کردم متاسفانه بعداز۳سالزندگی مشترک که فرزندم رابه دنیااوردم من بیماریmsگرفتم بااینکه بخاطربیماری میل به همبستری نداشتم امابخاطرشوهرم هرطورکه اون راضی میشدارضاش میکردم الان یه مدتی هستکه شوهرم بهم میگه من میل جنسیم خیلی کم شده درصورتی که درمجردی میل جنسیم خیلی شدیدبودکهاذیت میشدم میخواستم بپرسم به نظرشمادیگه همسرم منودوست نداره این طوری میشه یامریض هستش واگراین طوره بایدپیش چه پزشکی بریم ممنون ازراهنمایی شما

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
کاهش میل جنسی به عنوان یکی از اختلالات جنسی شایع می باشد که به دو دسته اولیه و ثانویه تقسیم می شوند:
نوع اولیه: در این نوع به علت اختلالات آناتومی و عملکردی و فیزیولوژیکی مثل اختلال در تشکیل غدد جنسی و یا نارسایی اولیه غدد جنسی ایجاد می شود. از مشخصات این نوع بی میلی جنسی این است که یک فرد بعد از بلوغ اصلاً میل و تمایل جنسی ندارد. این مشکل به صورت شایع در کسانی که غده هیپوتالاموس و یا هیپوفیز آنها در ترشح هورمونی محرک جنسی کم کار هستند و لذا باعث می شود که هورمون تستوسترون این افراد شدیداً کاهش پیدا کند. این نوع خیلی نادر ولی در افراد جوان در مواقعی ما مشاهده می کنیم.
نوع ثانویه میل جنسی: در این نوع یک فرد میان سال که کاملاً از نظر جنسی فعال بوده به صورت ناگهانی از کاهش میل جنسی شکایت می کنند.
علل مختلفی در کاهش میل جنسی دخیل هستند که به توضیح تک تک آنها می پردازیم:
۱- تشویش ذهنی: نیروی ذهنی موتور محرک مسایل جنسی می باشد. هر گونه مشغولیت، درگیری های ذهنی و یا بیماری های روحی و روانی از قبیل افسردگی، استرس و اضطراب که باعث تشویش ذهن میشوند شدیداً میل جنسی را کاهش می دهد.
۲- داروها: بیمارانی که مبتلا به فشار خون و افسردگی هستند و از داروهای ضدافسردگی و ضد فشارخون استفاده می کنند اغلب دچار اختلال در نعوظ و کاهش شدید میل جنسی می شوند.
۳- بیماری های جسمی: ابتلا به بیماری های بدخیم دیابت، فشارخون، بیماری . ام اس بیماری های تصلب شرائین و درگیری عروق از عواملی هستند که هم قدرت نعوظ و هم میل جنسی را کاهش می دهد.
۴- عدم هماهنگی زوجین: امروزه مردان زیادی را می بینیم که مبتلا به انزال زودرس هستند که این قضیه باعث ناراحتی همسرشان می شود و این افراد به علت از دست دادن اعتماد به نفس و ترس از قرار گرفتن در این شرایط ناراحت کننده به صورت روحی و روانی دچار کاهش میل جنسی می شوند.
۵- اتفاقات ناخوشایند و حاد زندگی: افرادی که به صورت ناگهانی در معرض اتفاقات ناخوشایند و ناراحت کننده زندگی از قبیل طلاق، از دست دادن عزیزان، ورشکستگی مادی و غیره می شوند مبتلا به کاهش میل جنسی ناگهانی می شوند.
۶- مصرف الکل و اعتیاد به مواد مخدر: با توجه به باور غلط بعضی از مردان جهت درمان انزال زودرس از تریاک و غیره استفاده می کنند که این وابستگی در نهایت باعث تحلیل رفتن میل جنسی مردان می گردد.
۷- مصرف الکل: در دراز مدت باعث اختلال در نعوظ و افت میل جنسی می شود.
۸- افت میل جنسی بعد از زایمان: خانم ها بعد از زایمان به علت تغییر در ترشحات هورمونی و شیردهی به درجاتی دچار افت میل جنسی خواهند شد که بسته به افراد درجه آن فرق می کند.

۹-کمبود ثانویه در هورمون های جنسی و یا یائسگی مردانه
هر فرد جوانی که از کاهش میل جنسی، اخیراً مراجعه می کند ما بیمار را از نظر سلامت هورمون های جنسی بررسی می کنیم که عبارتند از:
۱- اندازه تستوسترون خون: تستوسترون قوی ترین هورمون مردانه است که در توان جنسی و میل جنسی مردان جوان مؤثر می باشد. هر گونه کاهش در تستوسترون خون باعث افت میل جنسی خواهد شد.
۲- بالارفتن پرولاکتین خون: بالارفتن پرولاکتین خون به علت ترشح بیش از حد آن از مغز به علت تومور می تواند خود را با کاهش میل جنسی و بزرگی پستان های مرد جوان و میانسال نشان دهد. که باید درمان شود.
۳- گرایش همجنس گرایانه: به عنوان اختلال جنسی یا منشاء روحی و روانی باعث افت میل جنسی به جنس مخالف می گردد. که باید توسط روانکاو بررسی شود

۱۰-سرکوب کننده های میل جنسی با منشاء طرف مقابل: به عنوان مثال بوی نامطبوع، عدم ظاهر فیزیکی آراسته، ساختار فیزیکی از قبیل چاقی بیش از حد و یا لاغری مفرط و … که باعث سرکوب اشتیاق جنسی طرف مقابل می شود.
۱۱-اختلاف و تنش جدی با شریک جنسی: با منشاء روحی و روانی باعث افت میل جنسی خواهد شد.

اگر مبتلا به کاهش میل جنسی هستیم چه کار باید کرد؟
درمان براساس علت ایجاد کنننده می باشد.

و اما توصیه های کلی اینجانب:
۱- درمان بیماری های زمینه ای: اگر بیماری جسمی و روحی باعث ایجاد مشکل هستند باید درمان شوند. مثل دیابت، فشارخون و مشکلات هورمونی
۲- حرکت به طرف ارامش ذهن و اعصاب نیروی ذهنی قدرتمندترین قمست نیروی جنسی است پس حرکت به طرف آرامش ذهن، کاهش و کنترل استرس و کاهش تنش و درگیری، کاهش عصبانیت، حرکت به طرف نشاط روحی، خواب متناسب، غذای خوب، ورزش و نرمش مداوم جزء موارد ضروری هستند که جهت حفظ میل جنسی باید آنها را داشته باشید.
۳- مشاوره با کارشناسان مسایل زناشویی
۴- یادگیری مهارت های برقراری ارتباط موثر با همسر
۵- رسیدگی به بهداشت فردی و معطرر بودن و آراستگی ظاهر برای طرف مقابل و ایجاد تنوع و جذابیت هر چه بیشتر برای طرف مقابل از مواردی هستند که باید جهت درمان و حفظ میل جنسی رعایت کنیم.
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

352 نفر آنلاین
0 عضو و 352 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 2088
بازدید دیروز: 2653
بازدید کل: 10605712
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...