0 امتیاز
207 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
من سه ساله ازدواج کردم.قبل از عقد به همسرم گفتم هرچی مرد بگه باید بگی چشم.حالا توضیح هم دادم که مرد باید چطور و چه رفتارهایی داشته باشه.حالا بعد از دوسال که عروسی کردیم.مدام حرف منو به رخم میکشه و در تمام کارهای من دخالت میکنه و حق رای را از من میگیره چند روز پیش در مورد موضوع کتاب مورد علاقم هم برای من تعین تکلیف میکنه.دیگه خسته شدم چیکار کنم با مسالمت هم که حرف میزنم دو روز قبول میکنه یادش میره دوباره یه جا که من میخوام تصمیم بگیرم با دعوای شدید به جای اول برمیگردیم.مشکل جدید الان ماهم اینه که میگه اجازه نداری ازمون دکتری شرکت کنی؟یا نمیتونی بری حوزه.دچار عدم اعتماد به نفس و افسردگی شدید شدم.
از طرفی ما طی این دو سال که عروسی کردیم شاید کمتر از ده بار رابطه داشتیم.دلایل زیادی داشته ولی دلیل اصلی من اینکه من در رابطه ارضاع نمیشم و چون فقط باید تحمل کنم تمایل ندارم.واقعا نمیدونم چیکار کنم.چندین بار تا صحبت طلاق رفتیم ولی هم هم دیگرو دوست داریم.هم هر دو در خانواده طلاق را خوب نمیبینند.
به حق زهرا کمکم کنید؟

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
به نظر من ریشه مشکل حرف شما در دوران عقد نیست. بلکه ریشه را شاید در همان نداشتن رابطه زناشوئی ببینید.اولین کاری که باید بکنید اینست که در این مورد رضایت همسر خود را بدست آورید. این تعداد کم رابطه نشانه های خوبی نیستند. هم برای شما و هم برای همسرتان. این مساله را با دقت بیشتر و جدی تر پیگیری کنید و حتما حتما روشهای بسیار زیادی که برای بهبود رابطه وجود دارد را یاد یگیرید تا هم شما از رابطه لذت ببرید و هم او با تکرار بیشتری این رابطه را تجربه کند.یکی از مهمترین ریشه های بسیاری از مشکلات زوجین این مساله است. پس این مساله را خیلی جدی بگیرید.

در مورد عدم اجازه به شما برای تصمیم گیری راه مناسب اینست که به او نشان دهید که میتوانید بدرستی تصمیم بگیرید. با او به گفتگو بنشینید و بگوئید من ز شما اجازه تصمیم گیری برای آینده خودم را میخواهم. بگوئید که به گذشته و حرفهای زده شده کاری نداریم. بگوئید که تابع او هستید اما برای بازیابی روحیه و جلوگیری از افسردگی و تنش در روابط نیاز به اعتماد بنفس دارید. از او بخواهید به شما اجازه دهد در موارد شخصی که به زندگیتان لطمه نمیزند تصمیم گیری کنید. لحن درخواست باید محبت امیز باشد و غرور او را زیر سوال نبرد. اما گوشزد کنید که عواقب عدم توجه او متوجه خود او خواهد بود.

از همسرتان درخواست کنید برای مدتی تعیین شده به شما اجازه بدهد کاری که دوست دارید را انجام دهید و سپس درصورتیکه دید اینکار برای شما و زندگی ضرر دارد شما حرف او را هرچه باشد قبول میکنید.

او را مطمئن کنید که به حرفش اعتماد دارید و قبول میکنید ولی از او میخواهید که مدتی معین بشما اجازه بدهد (مثلا در دانشگاه ثبتنام کنید و...) کاری که علاقه دارید را انجام دهید.

از او در کارها مشورت بخواهید ولی تصمیم خود را بگیرید ولی بگوئید برای تصمیم او ارزش قایلید ولی چون مساله بشما مربوط است دوست دارید تصمیمتان را حتی شده برای یکبار اجرا کنید و نتیجه اش را ببینید. درخواست شما از او باید بسیار محبت امیز و هنرمندانه باشد تا موثر واقع شود.
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

24 نفر آنلاین
0 عضو و 24 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 8061
بازدید دیروز: 2653
بازدید کل: 10611682
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...