سلام
غر زدن مانند خشمگین شدن، که بروز ناپخته اعتراض و یا فریاد زدن که بروز نادرست خشم است، روشی سادهانگارانه برای بیان برخی احساسات درونی انسان است و البته عملی بیدلیل و بیریشه نیست! هرچند که میتواند به واکنشی تکراری و عادتی تبدیل شود.
از آنجائی که از لحاظ روانشناسی خانمها تمایل و نیاز بیشتری برای ایجاد ارتباط کلامی دارند و هر نوع هیجانی در آنها معمولاً منجر به بهانهای برای ایجاد ارتباط میگردد، شاید بتوان گفت که عمل غر زدن که نوعی ارتباط کلامی ناپخته و گاه غیر مستقیم است در خانمها بیشتر به چشم میخورد و صد البته که در آقایان هم وجود دارد.
غر زدن به عبارتی بیان نوعی نارضایتی و ناراحتی با جملاتی نارسا، نامناسب، گاه کلیشهای و پی در پی، بدون هیچ برآوردی شایسته از موقعیت موجود و وضعیت شنونده است.
بهطوری که گاه فرد در حال انجام کاری زیر لب جملاتی را زمزمه میکند و از واکنش اطرافیان نسبت به این رفتار خود که ـ معمولاً و طبیعتاً واکنشی نامناسب است ـ خوشش نمیآید.اما آیا بهراستی غرغر کردن روشی مناسب و مؤثر برای بیان احساسات است؟مرد وقتی غر میزند یعنی نیاز به توجه دارد یعنی نیازهایش پاسخ داده نشده یعنی دیده نشده ولازم است در رفتار وبرخوردتون تجدید نظر کنید