0 امتیاز
282 بازدید
در بانوان با بصیرت توسط
سلام.مشکل من با فرزندپیش دبستانی ام است.‌پسرم بسیار حرف گوش نکن بوده و هست.برادر یکساله اش را بسیار اذیت میکند‌.با انکه حسادتش را درک میکنم و مدام سعی دارم به آن دامن نزنم باز ناتوانم.او به محض برگشت از پیش دبستان با حمله به سمت کودک و تکان های شدید دست بچه ویاپرتاب کردن اسباب بازیهای او و لوس بازی حرف زدن و داد و بیداد شروع به برهم زدن آرامش کودک که از صبح در نبود برادر بزرگش داشته٬سعی میکند توجه مرا به خودش جلب کند.منهم با حوصله خودم را تا حد امکان به بیخیالی میزنم و تلاشم را میکنم که کار به دعوا یا خدایی نکرده کتک نرسدو مدام هواسش را پرت میکنم.ولی او آنقدر بر این حرکات شدید و تکانشی پافشاری میکند تا مرا از کوره به در ببرد.و حالا مرحله گریه هایش شروع میشود که شما منو زدی و....و مجدد شروع میکند.
باور کنید گهگاه از فرط ناتوانی شروع به گریه میکنم.هنوز اصصصلا سر سفره نشستن و غذا خوردن را بلد نیست.در هر وعده غذایی با تدبیری جدید سعی در جذبش به سفره و غذا میکنم ولی او همچنان به پریدن از روی دیواره اوپن آشپزخانه و مبلمان ادامه میدهد و انگار اصلا سفره را نمیبیند حتی در اوج گرسنگی.
خلاصه آنکه من تمام این مشکلات را حتی قبل از پسر دومم با او داشته ام و حالا مشکلاتم ده برابر شده اند.پسرم هیچ پیشرفت اخلاقی نداشته و روز به روز بر مشکلاتش اضافه میشود و من مستاصل تر میشوم.
ضمنا بسیار مودب است و حرف های بی ادبی و ..نمیزند فقط شیطونی بیش از اندازه اش باعث شده شهره آفاق شود و همه جا به عنوان بچه ای بد از او یاد شود.این عدم آرامش و‌مدام عصبی بودن و فریاد زدن هتیم باعث شده که ارتباطم با شوهرم نیز تحت الشعاع قرار گرفته و‌او نیز مدام عصبی است‌.خواهشا کمکم کنید و در صورت امکان ذکر یا دعایی برای ارامش به من ارائه دهید.

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
2- تمام مطالب شما نشان از یک حسادت طبیعی و عدممواجهه درست شما با این حسادت دارد. در مطالب مشابه چندین بار روشهای برخورد با کودک بزرگتر برای کنترل حسادت آمده که باید مطالعه بفرمایید.  اما در کل موارد زیر را به یاد داشته باشید.                      1-  به او مسئولیت بسپارید تا از کودک نگهداری کند یا مثلا پزشک او باشد. 2- زمانهای مشخصی را در روز هم شما و هم پدرش با کودک بزرگتر تنها باشید و به تفریحات مورد علاقه او بپردازید. او نباید حس کند که شما مثل قبل باو اهمیت نمیدهید.  3- واکنش‌های نوزاد را برایش توصیف کنید، مثلا بگویید: او دوست دارد تو به آرامی با او رفتار کنی. این توضیحات موجب بهتر شدن روابط بین آنان و لذت بردن از وجود یکدیگر خواهد شد. به علاوه زمانی که خانواده و بستگان شما فرزند جدید را ملاقات می‌کنند به آنها یادآوری کنید که به کودک بزرگتر نیز توجه کنند.      4-  کودک بایستی بفهمد که آسیب رساندن به نوزاد پذیرفتنی نیست و با انضباط خاصی با او برخورد خواهد شد. 5- او مجبور است شرایط جدیدی را تحمل کند. از این پس در هر آنچه داشته، باید با دیگری شریک شود. احساس او را درک کنید. اوقاتی را به او اختصاص دهید. حتی زمانی خیلی کوتاه او را در آغوش بگیرید. اگر عادت داشته روی زانوی شما بنشیند باز هم این امکان را در اختیارش قرار دهید.
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

12 نفر آنلاین
0 عضو و 12 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 12812
بازدید دیروز: 6887
بازدید کل: 10650599
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...