0 امتیاز
185 بازدید
در جهان بینی اعتقادی توسط
باعرض سلام وخسته نباشيد.من سه سال نامزدم وخونه ي پدرم هستم وبناب دلايل مشکلات اخلاقيه همسرم عروسيمون عقب افتاده.شوهرم خيلي وابسته ي خونوادشه وقتي من بهش تذکرميدم وخيلي محترمانه ميکه که توميخاي من خونوادموبندازم.هميشه وقتي جروبحثمون شده طرفه خونوادشونکهداشته وحتي يکبارهم هوامونکه نداشته وپيش خونوادش بهم خيلي بي حرمتيا کرده وحتي خاسته کتکم بزنه.الان هم عيدميخاد عروسي بشه ولي سراخلاقش دعوامون شده وقهروهي ميکه ميخام طلاقت بدم خونوادم نميزارن.خانم کارشناس منومجبورکرد که دوشيزه نمونم تاعروسيمون وبناب اين دليل راضي ب طلاق نيسم واينکه شوهرموخيلي دوسدارم وفقط تنهامشکل اينکه شوهرم پيش خونوادش بهم توجه نميکنه ومنوحساس ميکنه.لطفا بهم کمک کنيد که اياجدايي بهتره يازندکي بااين جورادمي که همش فش ميده وحرف حرفه خودشه وبداخلاقه بي صبره وبه. زنوزندکيش .اهميت نميده.خاهشن بهم کمک کنيد.حتي جندباردست ب خودکشي خاستم بزنم فقط دلم بحال خونوادم سوحته.

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
27-دوست عزیزچرا باید به خاطر دیگران خود رازندگی محروم کنید او را متهم نکنید تنها آثار کارش را به او گوشزد کنید.
با همسرتان ارتباط صمیمی‌تری داشته باشید تا او شما را محرم بداند و احساس نزدیکی بیشتری با شما بکند. با او صحبت کنید تا او نیز تشویق شود حرف‌هایش را به شما بزند.همچنین ببینید چه عواملی در خانواده اش وجود دارد که باعث جذب ایشان به خانواده اش شده_ هیچ وقت به همسرتان پیشنهاد قطع ارتباط با خانواده‌اش را ندهید فراموش نکنید که این موضوع باعث موضع گیری و لجاجت بیشتر وی خواهد شد.وقتی با همسرتان حرف می زنید به این نکات توجه کنید:
 - وقتی می خواهید درباره این مشکل حرف بزنید سعی کنید عاقلانه و آگاهانه این کار را انجام دهید، او را درک کنید و عصبانی نشوید.
 - زمانی را برای صحبت درباره این موضوع در نظر بگیرید که هر دو استراحت کرده اید، گرسنه نیستید و در حوصله دارید. بسیاری از مواقع زن وشوهرها موقعیت مناسب برای یک گفتگو را مهیا نمی کنند و دررختخواب و یا بعد از یک مهمانی طولانی در خانه جروبحث راه می اندازند. اما وقتی خسته هستید و می خواهید بخوابید زمان مناسبی برای این کار نیست.
 - زمانی که می خواهید در مورد خانواده او صحبت کنید، گام به گام پیش بروید. به یاد داشته باشید که همسرتان نکات منفی بیشتری نسبت به شما در مورد خانواده اش می داند، اما ممکن است نخواهد آنها را به زبان بیاورد. وقتی شما به طور متناوب از خانواده همسرتان شکایت کنید، ممکن است همسرتان با اینکه به شما حق بدهد در مقابل شما موضع بگیرد.
 - به یاد داشته باشید که شما یک زوج هستید وبه یکدیگر متعهد هستید، حتی اگر در مورد جزئیات هم به توافق نرسید می توانید با هم به مشکلات غلبه کنید. مثلا در مورد مشکلاتی مانند دخالت های خانواده ها، پاسخ به نیازهای همدیگر، تربیت و طرز تنبیه و تشویق کودک؛ می توانید بدون آنکه درباره تمام جزئیات با هم توافق داشته باشید، راه حلی بیابید.
 - اولویت اصلی شما باید حفاظت از خانواده تان باشد. اجازه ندهید خانواده خودتان در زندگی تان دخالتی داشته باشند. آنوقت است که می توانید از همسرتان این توقع را داشته باشید که اجازه ندهد کسی وارد تصمیم گیری ها و روابط عاطفی شما بشود.
 - اگر بعد از انجام تمام این مراحل، همچنان رابطه تان تحت تاثیر دخالت ها و وابستگی ها است، از یک مشاور خانواده کمک بگیرید.
 - به اظهارنظرها و تصمیم گیری های مستقل همسرتان توجه کنید و آنها را معتبرتر از نظرات دیگران بدانید. او را تشویق کنید که خودش تصمیم گیرنده باشد و نه اینکه تابع نظرات دیگران باشد.
 - بیش از اندازه حساسیت نشان ندهید. ممکن است وابستگی های همسرتان طبیعی باشد و شما آن را زیاد ببینید. اگرپدرومادر همسرتان تجربه و دانش بیشتری در یک مورد خاص دارند، هیچ ایرادی ندارد که از آنها مشورت بخواهید.
 - هرگز همسرتان را تشویق به قطع ارتباط با پدرومادرش نکنید و نگویید« یا من یا پدرومادرت». اگر دخالت های آنها و وابستگی همسرتان بسیار بیمارگونه و آسیب زننده است تمام تلاشتان را بکنید تا با استفاده از این پیشنهادها او را متقاعد کنید که روش اشتباهی را در پیش گرفته است. اگر واقعا لازم است ارتباط با خانواده همسرتان را قطع کنید اجازه بدهید او خودش به این نتیجه برسد.
 - کسی که شما با او طرف هستید همسرتان است. پس این مشکل را با همسرتان حل کنید و با بدزبانی و توهین به پدرومادرش عصبانیت و ناراحتیتان را خالی نکنید.امادر پایان توصیه میکنم برای اینکه مطمین شوید ایا ایشان انتخاب درستی به عنوان همسر برای شما بوده یانه.حتما قبل از اینکه زندگی مشترک خود را زیر یک سقف شروع کنید خضورا به مشاوره خانواده رجوع کنیدتاتمامی ابعاد شخصیتی ایشان بررسی شود تا در اینده پشیمان نشوید.موفق باشید
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

11 نفر آنلاین
0 عضو و 11 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 4222
بازدید دیروز: 1369
بازدید کل: 10526420
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...