0 امتیاز
286 بازدید
در اخلاقی ، ادبی توسط
پسر پنج و نیم ساله ای دارم که روابط اجتماعی بسیار ضعیفی دارد متاسفانه اگر هم بخاهد یا کسی دوست شود نمتواند و منجر به دعوا میشود از ارتباط با دیگران  دوری میکند مثلا داخل مهد پسرها خیلی مسخرش میکنن و نقطه ضعفش رو راحت پیدا میکنند و اذیتش میکنند از مربی مهدشون پرسیدم میگفتند خیلی احساساتیه نثل دخترا و خیلی داد و بیدادوخشنه مثل پسرا تحمل باخت هم ندارد به محض اینکه بازنده بشه سریع واکنشای بدی نشون میده مثلا تو کلاس ژیمناستیک وقتی میبازه مربیشون رو میزنه یا گریه میکنه ... با این رفتارش وتقعا منا خسنه کرده همیشه باید مواظب باشم تلان جلوی دیگران یه کاری میکنه گه هم خودش رو متهم به بیمار روانی کنه هم دلشون برا من بسوزه خواهش میکنم کمکم کنید

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
17 — رفتارهای نامتعاتدل کودکان را باید در طول زمان و با صبر و حوصله تغییر داد. وقتی شما در مقابل رفتارهای خشن او با دیگران او را از بازی با انان محروم کنید او طی چند مرحله سعی در کنترل خود می کند. یا در مقابل هر رفتار دیگری باید بدون نشان  دادن خشونت او را در وضعیتی قرار دهید که برای او نامطلوب است. سعی کنید هیچ خشونتی از شما نبیند بلکه باید با محبت عدم موفقیت او را جبران کنید و لی قانون خود را زیر پا نگذارید تا یاد بگیرد رفتار درست چیست. البته در ابتدا باید با توضیحات باو یاد دهید که دلیل این وضعیت نامطلوب چیست.شما باید باو تحمل شکست را یاد دهید و بداند که همه به اندازه ی او حق دارند. سعی کنید باو توجه بیشتری نمایید و با او حرف بزنید. توضیحات شما در طول زمان برای او ملکه می شود و او به انها اهمیت می دهد حتی اگر در ابتدا توجهی نکند.پسر شش ساله بسیاری از مطالب را درک میکند. پس سعی کنید باو آموزش دهید چون او آموزش پزیر است اما به روشهای خوشایند او.
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

6 نفر آنلاین
0 عضو و 6 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 1476
بازدید دیروز: 2379
بازدید کل: 10656939
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...