0 امتیاز
197 بازدید
در جهان بینی اعتقادی توسط
سالم وتشکر از پاسخگویی، ش هرم چندین باره که اعتیادشوترک کرده اعتمادمو ازدست دادم هروقت میره بیرون بر میگردهدلم ه ارراه میره تنبل شده وتن به هیچ کار نمیده بخاطر ترک میگن نباید بهش فشارآورد حالا ی ماشین گرفتیم بره توآژانس ولی میترسم نتونه توراخداکمکم کنید چطور اعتمادکنم ،چطور دلگرم به زندگیش کنم شاید جامونو عوض کنیم بهتر باشه ولی میترسم نتونیم و.......?

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
25-دوست عزیزیکی از مهمترین عوامل برای جلوگیری مجدد به اعتیاد این است که شخص بیکار نباشد وانگیزه برای ادامه زندگی به شیوه صحیح داشته باشداعضاي خانواده كارهاي زير را نبايد انجام دهند :
 - جرو بحث و دعوا ها و تهديد ها براي قانع كردن بيمار در زمينه تداوم پرهيز از مصرف مواد .
 - بروز رفتارهاي مبتني بر احساس عصبانيت ، گناه ، خجالت و نااميدي نسبت به بيمار .
 - انكار مشكلات خانوادگي .
 - تحقير و سرزنش بيمار .
- جلوگيري از فعاليت هاي روزمره بيمار و نظارت پليسي بر زندگي او به خاطر پيشگيري از بازگشت.
 - اولويت دادن به كاهش ناراحتي هاي خانوادگي در مقايسه با اولويت بخشي به پيشرفت درمان معتاد.
 - قطع درمان به اين دليل كه با چند هفته پاكي ، اعتياد بيمار كاملاً بهبود يافته است .
خانواده هاي معتادان بايد بدانند كه درمان اعتياد بيمارشان زماني به پايان مي رسد كه او اعتماد به نفس ، كارآمدي و مسئوليت پذيري بالايي پيدا كرده باشد و سبك زندگي اش عوض شده باشد .
 بهتر است اعضاي خانواده بياموزند كه علاوه بر پزشك ، روان شناس و مددكار، خود آنان نيز از اعضاي تيم درمان هستند .
 بيمار ( معتاد ) نيز بايد بياموزد كه بسياري از مشكلات او ( از جمله بي اعتمادي خانواده نسبت به او ) ريشه در اعتياد او دارد و چون اين مشكل به مرور زمان ايجاد شده است، به مرور زمان نيز از بين خواهد رفت . وقتي بيمار سهم خود را در پيدايش اين مشكلات بپذيرد ، آنگاه بايد در جهت رفع اين مشكل بكوشد . تلاش هاي بيمار مي تواند در اين جهت باشد كه چگونه روابط ميان خود و اعضاي خانواده را گرمتر ، صميمي تر و مهربانتر كند تا اين روابط صميمي باعث محافظت بيشتري در مقابل مشكلات شود .
يك پيشنهاد عملي در اين خصوص ايجاد يك سنت خانوادگي جديد است، مثلاً روزهاي جمعه همراه با اعضاي خانواده به سينما بروند. شام را با هم صرف كنند . به پارك بروند ، به دامن طبيعت بروند و ... در اين صورت بيمار مي آموزد در صورتي كه اعضاي خانواده از با هم بودن لذت ببرند ، ثبات بيشتر بوجود مي آيد و پيوند ها محكمتر خواهند شد ، در نتيجه همه با هم مشكلات را حل خواهند كرد .
 يكي از مشكلات بزرگ خانواده ها وجود اختلاف بين اعضاي آن است . اين مشكل به خصوص ميان بيماران و اعضاي خانواده شان شديد تر است . اما فرد معتاد و خانواده او بايد بدانند كه اختلاف در خانواده ها هميشه رخ مي دهد، اما حل اختلاف به شيوه نادرست مي تواند باعث مشكلات بيشتر و حتي جدا شدن فرد از ديگران شود . از شيوه هاي نادرست حل اختلاف مي توان به بي محلي كردن به معتاد ، بدرفتاري عاطفي ، خشونت ، سرزنش و پرتوقعي اشاره كرد، اما حل اختلاف با شيوه هاي درست مي تواند باعث بهبود روابط شود .
 براي حل اختلاف به روش درست لازم است ابتدا بپرسيم كه چه مسئوليت و چه نقشي در شروع و ادامه مشكل داشته ايم.موفق باشید
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

8 نفر آنلاین
0 عضو و 8 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 1037
بازدید دیروز: 2640
بازدید کل: 10562378
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...