0 امتیاز
155 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
سلام .من و همسرم حدود سیزده ساله که با هم زندگی میکنیم خداروشکر زندگی بسیار بسیار خوبی داریم .مدت یک ماهی هست که همسرم خیلی کم اشتها و کم حرف شده و حدود هشت کیلو وزنش کم شده .مطمئنم صد در صد که دچار بیماری شده و درد داره اما به من نمیگه و میگه طوریم نیست .دلیل نگفتنش هم به خاطر اینه من ناراحت نشم هست .هر روز که میگذره انگار داره مثل شمع آب میشه .اما هر چی میگم اصرا میکنم بهم نمیگه .و هیچ کس دیگه هم خبر نداره حتی خانوادش .حتی این هم گفته که از حالش به کسی چیزی نگم .شما بگید چکار کنم دارم از غصه میمیرم

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
چگونگی برخورد با بیماری همسر
بیماری‌های ممکن است تاثیر عمیقی بر رابطه زن و شوهر بگذارد.شما چگونه با این وضعیت کنار می آیید؟
همسر
ابتلای همسر به بیماری عواطف شما را تحت تاثیر قرار می‌دهد و احساس رنجش و خشم را در شما برمی‌انگیزد. بروز این احساسات طبیعی است و باید بیاموزید که چگونه با این احساسات کنار بیایید و ازدواج‌تان را مستحکم نگهدارید.
هنگامی که در ابتدا تشخیص بیماری در همسرتان هستید احتمالا خود را وقف کمک به درمان و حمایت از او می‌کنید. در هر جا او را همراهی می‌کنید، و سعی می‌کنید به همسرتان دلداری دهید و ...
اما پس از ماه‌ها و حتی سال‌ها اختصاص دادن وقت و انرژی‌تان به زن یا شوهر بیمارتان ممکن است از اینکه بیماری همسرتان چقدر بر زندگی خودتان تاثیر گذاشته است، احساس خشم و رنجش کنید.

در زیر به برخی از علل رایج این احساس خشم و رنجش می‌پردازیم :
فداکاری اجباری

هنگامی که فداکاری شما برای همسرتان جنبه اجباری و نه گزینشی به خود می‌گیرد، استرس ناشی از اینکه بر زندگی‌تان کنترلی ندارید، ممکن است به شما فشار آورد.
 
به عهده گرفتن نقشی که برای آن آماده نیستید
هنگامی که همسر شما بیمار می‌شود، مجبور می‌شوید که نقش‌هایی را در رابطه با همسرتان و خانواده به عهده بگیرید که پیش از آن همسرتان به عهده می‌گرفت. ممکن است اکنون مجبور شوید علاوه بر کار تمام وقت در بیرون از خانه مسئولیت کارهای خانه را هم به عهده بگیرید. هنگامی این همه بار مسئولیت بر دوش شما قرار گیرد، ممکن است دچار احساس ناتوانی شوید.
 
همسر شما علاقه به روابط صمیمانه را از دست داده است
کاهش میل جنسی یکی از اثرات جانبی دبیماری است. این عارضه همچنین ممکن است در نتیجه کاهش عزت نفس به علت از دست دادن موها، اضافه وزن یا کاهش وزن و استرس و نگرانی‌های روزانه درباره بیماری ایجاد شود.
اگر پیش از درمان رابطه زناشویی سالمی داشته‌اید، ممکن است دور ماندن از صمیمیت برای مدت طولانی برای شما مشکل باشد. حفظ این صمیمیت برای سلامت عاطفی شما و همسرتان در حین درمان مهم است.
. به خصوصیاتی در همسرتان که بیش از همه دوست دارید- لبخند زیبا، قهقهه‌اش که شما را به خنده می‌انداخت، همدلی و مهربانی او نسبت به دیگران و مانند این‌ها- فکر کنید. این خصوصیات هنوز وجود دارند!
کنار آمدن با رنجش ناشی از بیماری همسر
به یاد داشته باشید که رنجشی که احساس می‌کنید مربوط به فرسودگی ذهنی، جسمی و عاطفی است که تجربه می‌کنید. هیچکش نمی‌خواهد درباره شخصی که دوستش دارد چنین احساسی داشته باشد، اما هنگامی که بار کاری زیادی بر شما تحمیل شده است و از پا در آمده‌‌اید، بروز چنین واکنشی عادی است.
 
برای آنکه چنین احساسی در شما بروز نکند یا بتوانید بر آن غلبه کنید، به این توصیه‌ها توجه کنید :
به نکات مثبت توجه کنید
. به خصوصیاتی در همسرتان که بیش از همه دوست دارید- لبخند زیبا، قهقهه‌اش که شما را به خنده می‌انداخت، همدلی و مهربانی او نسبت به دیگران و مانند این‌ها- فکر کنید. این خصوصیات هنوز وجود دارند!
آلبوم عکس خانوادگی یا فیلم‌های خانگی را مرور کنید و خاطرات مشترک‌تان را یادآوری کنید. برای آینده برنامه بریزید. توجه به لحظات مخصوص زندگی مانند سالگرد تولد یا ازدواج می‌تواند به شما کمک کند که همسرتان را در زمانی به یاد آورید که هنوز مبتلا به بیماری نبود و روحیه خود را تقویت کنید.
 
احساسات خود را بیان کنید
همسر
بیان کردن احساسات، چه مثبت و چه منفی، شیوه‌ای مفید برای تخلیه عواطف است. انجام این کار استرس شما را تخفیف می‌دهد و مانع از احساس نومیدی می‌شود.
ممکن است بحث کردن درباره استرس‌های ناشی ازبیماری همسرتان با خود او برای‌تان مشکل باشد، اما افراد بسیاری دیگری وجود دارند که می‌‌توانید عواطف‌تان را با آنها در میان بگذارید.
پیوستن به گروه‌های حمایتی، متشکل از افرادی که با مشکلات مشابه شما درگیر هستند، چه در شکل معمول و چه در شکل آنلاین، راهی عالی برای بیان احساسات‌تان با کسانی است که واقعا موقعیت شما را درک می‌کنند.
صحبت با روحانیون، مشاوران و دوستان معتمد نیز به شما کمک می‌کند. نوشتن خاطرات و یادداشت‌های روزانه هم به تخلیه عواطف‌تان کمک می‌کند.
 
به خودتان استراحت بدهید
استراحت کردن برای حفظ سلامت عاطفی و جسمی شما مهم است.گاهگاهی به خود استراحت دهید و کارهایی را انجام دهید که باعث لذت شما می‌شوند. به خاطر این استراحت‌دادن‌ها به خودتان ،احساس گناه نکنید.
برخی فکر می‌کنند از آنجایی که بیماری همسرشان تعطیل‌بردار نیست، آنها هم نباید تعطیلی داشته باشند. شما باید سلامت جسمی و روانی‌تان برای مراقبت از همسرتان را حفظ کنید، و دادن استراحت به خودتان یکی از بهترین راه‌ها برای تجدید قوای از دست رفته است.

البته یک نکته شایان توجه است با بزرگتری عاقل که همسرتون هم قبول داشته باشد مساله رو عنوان کنید تا ایشون رو در درمان همراهی کند
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

5 نفر آنلاین
0 عضو و 5 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 1948
بازدید دیروز: 3005
بازدید کل: 9840245
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...