وقتی فرزند ضعف در یادگیری داشته باشد ونتواند خودش را به معلم ثابت کند از معلم متنفر میشود پس باید کمکش کرد در یادگیری دروس وقتی یاد گرفت وبه درس رسید واعتماد به نفس پیدا کرد دیگر دوستدار معلم میشود
چگونه دوست یابی را به فرزندتان آموزش دهید:
والدین باید به فرزندان خود مهارت های اجتماعی را آموزش بدهند و این فرصت را برای آنها فراهم کنند تا خود با سعی و خطا بتوانند با دیگران ارتباط برقرار کنند. بر طبق نظر روانشناسان، کودکان از همان سن های کودکی می توانند مهارت های اجتماعی را از والدین خود فرا بگیرند. بهتر است والدین ابتدا روی نقاط ضعف کودکشان متمرکز شوند و یکی یکی روی آنها کار کنند. پدر و مادر می توانند هر یک به تنهایی روی تک تک این مشکلات با فرزندشان کار کنند و خود الگوی مناسبی برای او باشند و به او توضیح دهند که در زندگی، رفتار خوب و مناسب داشتن چقدر اهمیت دارد و سپس از او بخواهند به تدریج رفتار و منش خود را اصلاح کند و هر روز اشتباهاتش از روز قبل کمتر شود. پدر و مادرها نیز باید فرصت هایی را فراهم کنند تا او بتواند مهارت های نوی را که آموزش دیده تازه کند. البته بهتر است در ابتدا با کودکانی برخورد کند که آنها را نمی شناسد و یا حتی از او کوچک تر هستند. به این ترتیب شما می توانید تمام واکنش های او را به خوبی ارزیابی کنید و نتیجه کارتان را به وضوح ببینید.
پدر و مادرها می توانند برای تقویت مهارت دوست یابی در کودکان خود به آنها آموزش دهند که چگونه سر صحبت را با دیگران باز کنند. اسباب بازیهایشان را به دوستان خود بدهند و با هم دوستانه بازی کنند. با این عمل آنها به تدریج این توانایی را کسب می کنند تا در هر جایی که هستند دوستانی پیدا کنند که هم از لحاظ فکری و هم از لحاظ نوع علایق با آنها نزدیک باشند. پدر و مادرها باید فرزندان خود را تشویق کنند تا به دوستانشان جملات مثبت و تحسین آمیز بگویند. به عنوان مثال اگر کودکتان مشغول بازی است و دوستش نظر خوبی می دهد و یا کار خوبی انجام می دهد به او بگوید: آفرین، عجب فکر خوبی و یا آفرین خوب کار کردی. او را به داشتن رفتار خوب تشویق کنید: