0 امتیاز
178 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط

سلام و خسته نباشيد،، با گذشت ٥ سال از زندگى مشتركمان، شوهرم سر كوچكترين مسائل ، سر من داد و بيداد ميكنه و فحش ميده،، درصورتى كه ما در خونه مشترك با پدرشوهرم زندگى ميكنيم ،، و جالبتر اينكه وقتى گاهى اوقات ميخنديم به من اشاره ميكنه كه زشته صداى خنده ات بالا بره، يا وقتى در خونه باز هست و من به سمتش ميرم ، خودش رو كنار ميكشه و ميگه يه وقت كسى ميبينه...... ولى زمانى كه عصبانى ميشه اصلا آبرو و حيا و عفت براش معنى نداره،، و اينكه ميدونه خانواده شوهرم ميشنوند و گاهى به روى خودش هم ميارن و گاهى اوقات مسخره اش هم ميكنن، درحالى كه شوهرم از نظر اقتصادى دربين اقوام زبانزد هست و در كارش خيلى موفق هست،، و اينكه با مسافرت رفتن و خريد ماشين جديد،، دلش ميخاد پز بده و جلوى اقوامش سرافراز بشه و درواقع خودش و خوشى هاش رو به همه نشون بده... و اينكه ميدونه خانوادش اصلا محرم زندگيش نيستن و اگه از قضيه اى بو ببرن ،، به همه اطلاع رسانى ميكنن... داد زدن و بى احترامى كردن شوهرم،، براى خودش و حتى من يه عادت شده.. و هيچ جور ديگه اى آروم نميشه.. و ميدونه تنها نقطه ضعف من هم همين هست.. اما ديگه صبر من هم تموم شده، چون خيلى باهاش مدارا كردم و هر دفعه ،، زودتر از دفع قبل و سر موضوع كوچكتر از دفعه قبل،، داد و بيداد ميكنه... خواهش ميكنم راهنماييم كنيد... واقعا ديگه تحمل ندارم... دلم ميخاد بزارم برم يه جايى كه هيچ آشنايى رو نبينم... خواهش ميكنم جوابم رو بديد

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
۱۴- تغییر عادتهایی که ثابت شده اند کار آسانی نیست. مخصوصا اگر با رفتار و مدارای شما تقویت شده باشد. شاید کمی دیر باشد ولی اگر حوصله بخرج دهید و با اطمینان و ارامش کار خود را انجام دهید نتیجه خواهید گرفت. اولین قدم اینست که به او نشان دهید عصبانیتهای او برایتان بی اهمیت شده و شما را اذیت نمیکند. اگر مساله ای پیش امد حتما سکوت کنید و یا با ارامش پاسخ دهید. اگر مقصر بودید عذرخواهی کرده و فضا را عوض کردهو یا به کار خود مشغول شوید. به او بی محلی نکنید اما بی تفاوت باشید. چهره شما نباید اثری از استرس یا فشار را به او نشان دهد. کارهای خود و او را با ارامش انجام دهید و او را نیز به ارامش دعوت کنید. لبخند بزنید و سعی کنید فضا ارام شود. او وقتی ببیند عصبانیتش بیهوده است و باعث ناراحتی شما نمیشود ان را ترک خواهد کرد. باید چندین مرتبه تکرار شود تا اثرش را در ناخوداگاه او بگذارد و تغییر را حس کنید. تقویت روحیه و انگیزه برای داشتن زندگی بهتر و صبر پشتوانه محکمی خواهند بود. بخدا توکل کنید و با او درددل کنید تا راههای بیشتری را برایتان باز کند.
در مواقع غیر عصبانیت با او مهربان باشید و هیچ گاه به معایبش فکر نکنید ولی در عصبانیت ها بی تفاوت باشید ولی لبخند بزنید. به حفظ زندگیتان فکر کنید و هیچگاه حساب و کتاب نکنید که چرامن باید گذشت کنم و چرا او نمیکند. هیچ ایثار و محبتی ازبین نخواهد رفت. لطفا به مطلبی که در پاسخ پرسشهای مشابه در مورد عصبانیت و کنترل ان داده شده مراجعه نمابید.
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

105 نفر آنلاین
0 عضو و 105 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 336
بازدید دیروز: 994
بازدید کل: 10601310
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...