0 امتیاز
236 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
سلام من 5 سال ازدواج کردم ی پسر یکساله دارم هر زمان راجع ب رفتار هنسرم بش تذکر بدم اون لحظه ناراحت میشه ولی فرداش تا چند روز رفتارش خوبه .دوباره برمیگرده ب حالت قبل خ بی حوصله و با لحن جدی و ناراحت کننده حرف میزنه .مخصوصا جمعه اگه منزل خودمان باشیم خ بی حوصله و بد اخلاق هست.خ تحمل میکنم اما بهر حال من هم از کل هفته دوست دارم جمعه برام روز شادی باشه .بجاش با همکار خانمش خ با لحن مهربانانه صحبت میکنه .طوری ک واقعا ناراحت میشم .همش هم میگه ک متاهله .منکه کاری باش ندارم.
لطفا راهنماییم کنید

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
در مورد همکار خانم او مقایسه تان درست نیست او با احترام با همکارش صحبت میکند چون دلیلی برای لحن متفاوت نیست. مثل مادری که فرزندش را شاید دعوا کند اما فرزند دیگری را با احترام ببوسد. ایا مقایسه درست است که بگوییم باو بیشتر توجه کرده؟؟
به نظر میرسد شما کمی در عدم بهبود شراید مقصرید, هرچند که او هم بی تقصیر نیست. اما اینجا شمایید که میتوانید با تغییر دیدگاه و ایثار یک اصلاح جدی در زندگیتان بوجود اورید تا هردو از باهم بودن لذت ببرید. سعی کنید برای یک یا دوهفته حساب و کتاب را از ذهنتان بیرون کنید. فکر کنید در حال مسابقه هستید که برنده کسی است که بهترین رفتار را با همسرش میکند. ایا بازهم همینطور رفتار میکردید؟!
باید یاداوری کنم که معمولا ما یاد نگرفته ایم خواسته ها و تذکرات و... را با لحنی مناسب و محبت امیز بیان کنیم. نکات ریزی وجود دارد که اگر انها را رعایت کنیم تغییرات جدی در رفتار همسر و حتی احساس او خواهد,داشت. به عنوان مثال شما میخواهید از او بخواهید کمی در خانه کمکتان کند. میتوانید بدون فکر و درلحظه با لحنی تحقیرامیز بگویید"خب بجای نشستن پای تلویزیون یکم بیا کمک من...". ایا شما از این جمله انتطار نتیجه دارید؟!؟!
حالا به این جمله دقت کنید. "من کمی به کمک تو نیاز پیدا کرده ام. هر وقت احساس کردی میتونی کمک کنی خیلی ممنون میشم کنارم باشی!"
خودتان قضاوت کنید. شاید اشتباه نباشد اگر بگوییم اصلا منطق در کار نیست! حال شما با هزار دلیل و منطق برای او اثبات کن که جمعه ها باید بشما کمک کند و او هم هزار دلیل خواهد اورد که نباید.!!
سعی کنید تذکراتتان با لحن مناسب و درک شرایط او و واقع بینانه باشد. در کنار تذکر, از او بخاطر درک شما و اهمیت دادن به تذکراتتان تشکر کنید. همین نکات بظاهر پیش پا افتاده و ساده تغییرات جدی در زندگی ایجاد میکند. با خودتان قرار بگذارید مثلا دوهفته با او بلند صحبت نکنید و حتی در مقابل بداخلاقی او به او محبت کنید و بگویید که درکش میکنید ولی انتظار دارید او هم کمی شما را درک کند. به تاثیر شگفت اور محبت اطمینان داشته باشید. مخصوصا وقتی بی حوصله است. به او صمیمانه نزدیک شوید و بخواهید اگر نیازی دارد برایش براورده کنید یا اگر میتوانید کاری بکنید که اورا خوشحال کند انجام دهید. سعی کنید با او رابطه برقرار کنید تا بفهمید چه چیز باعث بی حوصلگی و چه چیز باعث خوشحالی او میشود. در این موارد باید کمی از خود گذشتگی نشان دهید. صبر و حوصله و ارامش و محبت در برخورد ها کلید حل مشکل است.
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

208 نفر آنلاین
0 عضو و 208 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 7445
بازدید دیروز: 2653
بازدید کل: 10611066
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...