در مورد همکار خانم او مقایسه تان درست نیست او با احترام با همکارش صحبت میکند چون دلیلی برای لحن متفاوت نیست. مثل مادری که فرزندش را شاید دعوا کند اما فرزند دیگری را با احترام ببوسد. ایا مقایسه درست است که بگوییم باو بیشتر توجه کرده؟؟
به نظر میرسد شما کمی در عدم بهبود شراید مقصرید, هرچند که او هم بی تقصیر نیست. اما اینجا شمایید که میتوانید با تغییر دیدگاه و ایثار یک اصلاح جدی در زندگیتان بوجود اورید تا هردو از باهم بودن لذت ببرید. سعی کنید برای یک یا دوهفته حساب و کتاب را از ذهنتان بیرون کنید. فکر کنید در حال مسابقه هستید که برنده کسی است که بهترین رفتار را با همسرش میکند. ایا بازهم همینطور رفتار میکردید؟!
باید یاداوری کنم که معمولا ما یاد نگرفته ایم خواسته ها و تذکرات و... را با لحنی مناسب و محبت امیز بیان کنیم. نکات ریزی وجود دارد که اگر انها را رعایت کنیم تغییرات جدی در رفتار همسر و حتی احساس او خواهد,داشت. به عنوان مثال شما میخواهید از او بخواهید کمی در خانه کمکتان کند. میتوانید بدون فکر و درلحظه با لحنی تحقیرامیز بگویید"خب بجای نشستن پای تلویزیون یکم بیا کمک من...". ایا شما از این جمله انتطار نتیجه دارید؟!؟!
حالا به این جمله دقت کنید. "من کمی به کمک تو نیاز پیدا کرده ام. هر وقت احساس کردی میتونی کمک کنی خیلی ممنون میشم کنارم باشی!"
خودتان قضاوت کنید. شاید اشتباه نباشد اگر بگوییم اصلا منطق در کار نیست! حال شما با هزار دلیل و منطق برای او اثبات کن که جمعه ها باید بشما کمک کند و او هم هزار دلیل خواهد اورد که نباید.!!
سعی کنید تذکراتتان با لحن مناسب و درک شرایط او و واقع بینانه باشد. در کنار تذکر, از او بخاطر درک شما و اهمیت دادن به تذکراتتان تشکر کنید. همین نکات بظاهر پیش پا افتاده و ساده تغییرات جدی در زندگی ایجاد میکند. با خودتان قرار بگذارید مثلا دوهفته با او بلند صحبت نکنید و حتی در مقابل بداخلاقی او به او محبت کنید و بگویید که درکش میکنید ولی انتظار دارید او هم کمی شما را درک کند. به تاثیر شگفت اور محبت اطمینان داشته باشید. مخصوصا وقتی بی حوصله است. به او صمیمانه نزدیک شوید و بخواهید اگر نیازی دارد برایش براورده کنید یا اگر میتوانید کاری بکنید که اورا خوشحال کند انجام دهید. سعی کنید با او رابطه برقرار کنید تا بفهمید چه چیز باعث بی حوصلگی و چه چیز باعث خوشحالی او میشود. در این موارد باید کمی از خود گذشتگی نشان دهید. صبر و حوصله و ارامش و محبت در برخورد ها کلید حل مشکل است.