0 امتیاز
524 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
سلام
مردی سی ساله ام. حدود چهار سال پیش مادر همسرم در تصادفی که ما هم همراهشان بودیم فوت کردند و خودم و خانمم شکستگی زیادی داشتیم. من جهت آرامش همسرم بی اندازه به او محبت میکردم حتی برای مثال جوراب هایش را به پایش میکردم. اما اکنون بعد چهار سال هنوز توقع زیادی داره. خدا بهمون بچه داده و الان هشت ماهشه. اگه سر کار نباشم نود درصد من پوشکش رو عوض میکنم یا همیشه ظرفا با منه. همه کار میکنم ولی اون همیشه طلب کاره.
رابطه جنسی خوبی هم نداریم وزن او سی کیلو از من بیشتره. افسردگی شدید داره. ایمان بیش از حد افراطی همیشه باعث دعوا مون میشه. کافی نمازم رو دیرتر بخونم یا سر بحث نجس و پاکی قاطی میکنه. وقتی که حالش خوبه عذر خواهی میکنه ولی چند ساعتی دووم نداره. تمام کارهای خونه و بیرون و حتی سرکارم با نظر که هیچی با دستور اونه و کافی خلاف میلش باشه.
راستش میدونم نبود مادر براش سخته ولی بیشتر از این در توانم نیست.
من عاشق همسرم هستم ولی احساس میکنم اون قدر دون نیست. همیشه تنش و دعوا جلوی این طفل معصوم. شایدم مقصر منم. کم آوردم
لطفا به ایمیلم بگید چکار کنم
چون شاید جور دیگه همسرم متوجه بشه و باز یه دردسر جدید
تشکر

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
31- محبت بیش از حد و منفعل بودن شما در برابر او انتظار همسرتان را بسیار بالا برده است. اولا سعی کنید با مراجعه به روانشناس مطمین شوید که او افسردگی ندارد و یا ممکن است گرفتار وسواس باشد. اگر از مشکلات اینگونه مطمین شدید باید یکروز با او گفتگو کنید و برای کارهای خانه و ... به یک تفاهم برسید و قانون بگذارید که هر کس چه وظیفه ای دارد. برای او کاملا روشن کنید که در اسلام اخلاق و رضایت همسر بسیار مهمتر از این است که همسر آدم نمازش را زود یا دیر بخواند. شاید نیاز باشد خیلی جدی در این باره صحبت کنید و بگوئید که نباید ر حیطه مسایل شما خیلی وارد شود و یا دخالت نماید. البته تا جای ممکن سعی کنید تا زمانی که رابطه بهبود ژیدا کند از مواردی که او را ناراحت می کند دوری کنید. اما در مورد قانون حتما به آن رعایت کنید و شما هم از او انتظار داشته باشید. این تفاهم بین شما باید مورد قبول ه دو شما باشد و هر دو بان عمل کنید.در هنگام عصبانیت او حتما حتما محیط را ترک کنید و تا چند ساعت باهم گفتگویی نداشته باشید و ژس از آن بدون بحث در آن مورد رابطه عادی را از سر بگیرید. بطور کلی ترک بحث و مشاجره حتی در صورت بحق بودن روشی خوب برای اداره و مدیریت این موضوع است. سعی کنید به او کمک کنید اما بصورت مشخص و وظایف تعیین شده. سعی کنید تا جای ممکن کمتر با او وارد بحث شوید و بگذارید ژس از شروع بحث در تنهایی مدتی به کارش و نتیجه اش که دوری شما از او است فکر کند.
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

357 نفر آنلاین
0 عضو و 357 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 1420
بازدید دیروز: 2653
بازدید کل: 10605044
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...