0 امتیاز
270 بازدید
در مهارت های زندگی توسط
با سلام, بنده پسری هستم 22 ساله و در اروپا!
در زمانی که در ایران بودم مصرف حشیش داشتم با دوستانم ولی نه خیلی زیاد به طوره معتادی اما اینجا با کمک دوستان خراب و قطعا خواست خودم شروع کردم به مصرف تا حدودا شیش الی هفت ماهه اول حتی خیلی کم پیش میومد مشروب!
خلاصه بعد از شش ماهه اول تا سه ماهه پیش خییییییییلی کم و محدود مصرف داشتم تا اینکه سه ماهه پیش با کمک یکی از دوستان مصرف حشیش رو کنار گذاشتم و اعتقاداتم رو کمک به خوب تر شدن کرد.
حالا خداروشکر خیلی خوبو بهترم.
اما!!! از زمان ترک تاحالا گاهی اوقات ترس خااااصی میاد سراغم از همه میترسم حتی از کسانی که خییییلی مهربونن نسبت بهم و وااااقعا خوبن از بدها هم میترسم از همه, فکر میکنم همه میخوان بریزن تو سرمو بزنن منو, همش هم عذاب وژدان نشستن با اون دوستان و کشیدن میاد تو ذهنمو آزارم میده, غمگییییییین میشم بشدت هرلحظه احساس میکنم که الان درو میشکنن میان تو میزننم حتی تو خیابون از مردم تو قطار تو کلاس همممممه جا از هممممه کس.
من دییییگه متنفر شدم خداروشکر از حشیش و امثالهم اما این ترس لعنتی ولم نمیکنه و اگر یه دفعه بیاد تو مخم دیگه مثثثثثتثثثثل یک مااااار رژه میره, بعضی وقتها هم میخوام با کارد بزنم تو سرم و بشکافمو این رشته ی فکر لعنتی رو بندازمش دور اما خب خداروشکر کنترل میکنم خودمو. خواهشا بهم بگید چکار کنم, البته پوزش هم میخوام که انقدر زیاد نوشتم.

مشاورو روانپزشکم که معرفی نکنید چون واقعا شرایطش رو ندارم و نیست که برم ممنون

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
4-دوست عزیز از روش های زیر استفاده کنید واگر بعد از تمرین وپشتکار جواب نگرفتید حتما باید از روانشناسی حاذق کمک بگیرد واما راهکارها: 1- مهمترین ریشه افسردگی بی هدفی پوچی و نداشتن عقاید صحیح در مورد زندگی دنیا و عاقبت خود می باشد. شاید شما بگوئید که تا بحال به این مسایل فکر نکرده اید اما این مساله در ناخوداگاه و فطرت هر انسانی هست و اگر به این خواسته و نیاز فطری انسان توجهی نشود روان و روح انسان مریض می شود . این مریضی به نحوه های مختلف خود را نشان می دهد. از بیماریهایی مثل MS یا افسردگی گرفته تا اختلال هراس و اضطراب و انواع وسواس های فکری و رفتاری. به نظر من شما باید وقتی را در هر روز برای تفکر در این موارد البته با راهنمایی و مشاوره از افراد با اطلاع و دانای این موضوعات بگذارید. 2- سعی کنید ریشه وسواستان را بیابید. یک خاطره بد یا عادت بد و... می تواند شروع یک وسواس باشد. سعی کنید با مقابله بسیار بسیار جدی با افکار منفی تان خود را نجات دهید. هیچ چیز به جز مقابله بسیار جدی با این مساله بشما کمک نخواهد کرد. برای مثال اگر فکری منفی به شما روی آورد تمام انرژی خود را از همه کار منصرف کنید و تمام تمرکزتان را روی رها کردن خود از ان فکر بکنید. تا مساله را جدی نگیرید نمی توانید با ان مقابله کنید. وقت های خود را با برنامه های مختلف پر کنید تا وقتی برای فکر کردن به این افکارتان نداشته باشید.بیکاری بسیار بر تشدید شدن افکارتان تاثیر گذار است پس بسیار جدی و قوی عمل نمایید.  3- رفتارهای مثبت مانند کمک به دیگران خوش بینی  و خوش اخلاقی را الگوی خود قرار دهید. این رفتار ها بیشتر از این که به طرف مقابل کمک کند روح شخص را تلطیف و شاداب می کند. در واقع رفتارهای مثبت رفتاری برای خودانسان است نه دیگران. 4- ورزش یکی از روشهای قوی برای درمان افسردگی است. به صورت منظم ورزش را در برنامه خود قرار دهید .موفق باشید
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

15 نفر آنلاین
0 عضو و 15 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 1264
بازدید دیروز: 1685
بازدید کل: 9794872
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...