0 امتیاز
926 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
همسرم به راحتی زیر قولهاییکه داده میزنه و دست پیش را میگیره و بهانه های الکی برای توجیه کارش میاره.من هرکاری برای بدست آوردن دلش و جلب توجه و محبت نسبت به خودم کردم اما انگار دلش از سنگه و نرم نمیشه.همه زحمتها و محبت های من و خانوادمو به پای وظیفمون میزاره.هرکاری میکنه منت میزاره و در هر زمینه ای مقابله به مثل میکنه.دیگه از دستش خسته شدم،احساس میکنم افسرده شدم و هیچ چیز شادم نمیکنه.احساس میکنم حروم شدم و زیادی خودمو وقفش کردم.تورو خدا کمکم کنید.چکار کنم ازین حس ها رها بشم و ی کم خودم و زحمات و محبتهام به چشم شوهرم بیاد؟

2 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
دوست عزیز برای پاسخگویی به سوال شما اطلاعات ناقص ومحدود است وتمام رفتارهای همسرتون دلیل داره وباید تک تک بررسی شود

که چطور ممکن است یک فرد به حرفهایی که می‌زند عمل نکند، چه عواملی منجر به بروز این رفتار می‌شود؟
 
دو دلیل اصلی عامل بروز این رفتار میباشد :
- زمانی که فردی از شما درخواست می‌کند کاری را انجام دهید، شما برای اینکه وی احساس بدی نسبت به شما پیدا نکند سعی می‌کنید تا به او جواب مثبت دهید، حتی اگر خودتان علاقه‌ای برای انجام آن ندارید. در حالیکه اگر واقعاً نمی‌توانید، باید « نه گفتن » را بیاموزید و از آن بهره جویید.
 
- شما بله را می‌گویید و فکر می‌کنید که می‌توانید کار را انجام دهید، این در حالیست که بخش دیگر وجودتان در مقابل اینکه تحت کنترل قرار بگیرد مقاومت می‌کند. آیا این مهمتر است که تحت کنترل باشید یا اینکه بر سر حرفتان بمانید؟
 
پنج دلیلی که نشان می‌دهد یا باید چیزی را قبول نکنیم، و یا باید به قول‌مان عمل کنیم :
 
کمال
برای من، انجام دادن آنچه که حرفش را می‌زنم، به معنی کمال و بی‌نقصی‌ام است. زمانی که بر سر حرفم نمی‌ایستم، احساسی بدی دارم. حرف من برای خودم ارزش دارد و من آن را سبک نمی‌گیرم. اما اگر شما حرفی می‌زنید یا قولی می‌دهید که برایتان ارزشی ندارد، باید علت را پیدا کنید.
 
اعتماد و اطمینان
من به افرادی که بر روی حرفشان نمی‌مانند اعتماد نمی‌کنم. اگر کسی چندین بار زیر حرفش بزند، آن موقع است که من می‌دانم فرد مورد نظر قابل اعتماد نیست. پس من علاقه‌ام را نسبت به اینگونه افراد از دست می‌دهم و حاضر نیستم وقتم را با آنها تلف کنم. در حالی که این موضوع ناراحت کننده است، به خودم قبولانده‌ام که آنها نمی‌توانند بر روی حرفی که می‌زنند بایستاند و آن را همانگونه که باید و شاید انجام دهند.
 
احترام به عهد
من دیگر برای افرادی که برای حرف خود ارزش قائل نیستند، احترامی قائل نمی‌شوم. زمانی‌که افراد به من می‌گویند کاری را انجام می‌دهند و از انجام آن سرباز می‌زنند، احساس بدی نسبت به آنها در درونم به وجود می‌آید. در ابتدای مسیر من به آنها یک راه گریز می‌دهم و فرض را بر این می‌گذارم که ممکن است مشکلی مانع از انجام کار توسط آنها شده است. اما در صورتی که وی کارش را بارها و بارها تکرار کند، من دیگر اعتمادم را به وی از دست خواهم داد و دیگر احترامی برای او قائل نمی‌شوم.
در صورتی که می‌خواهید دیگران به شما احترام بگذارند، زمانی بله بگویید که واقعا منظورتان بله است و زمانی نه بگویید که واقعا مظورتان نه باشد. مراقب باشید که ترس شما از تحت کنترل بودن و یا ناراحت شدن فرد مقابل بر روی اعتماد دیگران بر روی شما تاثیر بگذارد.
 
احترام به نفس
ما نمی‌توانیم زمانیکه دیگران را ناراحت می‌کنیم، احساس با ارزش بودن داشته باشیم. افرادی که حرف خود را انکار می‌کنند، ارزشی برای خود قائل نمی‌شوند و نمی‌توانند بی‌نقص رفتار کنند. آیا احساس تحت کنترل بودن بیشتر از ارزش شخصی خودتان ارزش دارد؟ آیا زمانی‌که نمی‌توانید به قولتان وفادار بمانید، شوخی می‌کنید که می‌توانید ارزش خودتان را نگه دارید؟ احترام به نفس، نتیجه رفتار محترمانه با خود و دیگران است.
 
قدرت شخصی
قدرت شخصی نتیجه رفتار کردن در راه‌هایی است که ما به آنها ارزش و بها می‌دهیم. در واقع مصداق اصطلاحی است که مرد سرش را از دست می‌دهد و اما زیر حرفش نمی‌زند. این اصطلاح ناشی از قدرت شخصی فرد می‌شود و نشان می‌دهد که فردی حاضر است تا سرحد مرگ پیش برود و اما درستی و تمامیتش را از دست ندهد. سعی کنید با خودتان برای نگهداری حرفتان صادق باشید و تا زمانی‌که نمی‌توانید سر حرفی بمانید، قولش را ندهید.
توسط
سلام،لطف میکنید بفرمایید چه اطلاعاتی لازم هست بدهم تا شما کمک و راهنماییم کنید
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
سن وجنسیت واعتقادات وشغل
توسط
شوهرم 33ساله هستند،تا حدودی معتقد هستند.کارشناس تربیت بدنی هستند.
0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
وظایفی که زن و شوهر نسبت به همدیگر دارند وظایفی است که خداوند متعال
برای انسانها تعيين کرده و از مهمترین و اساسیترین وظایف که باعث تحکيم خانواده میشود وفای به عهد
است که در آیات و روایات بسيار بر آن تاکيد شده است.
در ميان واجبات الهی چيزی بالاتر از وفای به عهد نيست این یک اصل است که مسلمان و
غير مسلمان ندارد.
سه نوع وفای به عهد داریم یکی وفای به عهد با خداست کسانی که به
عهدشان با خدا وفا کنند و دومين وفا٬ وفای به عهد با امام است٬ یعنی ما وظيفه داریم که از امام اطاعت کنيم
که در دعای عهد با امام زمان عهد پيمان میبندیم و سومين وفای به عهد٬ وفای به عهد با مردم است که
رسولالله در این خصوص میفرماید کسی که به عهدش وفا نکند دین ندارد.
به عهد و پيمانی که با مردم بستيد وفادار باشيد و در مقابل زن و شوهر هم به قولی که به همدیگر
میدهند وفادار باشند و به بچهها هم اگر قول میدهند وفادار باشند.
اینکه همسر شما به عهدش پای بند نیست ریشه در اعتقاداتش دارد وبا تقویت بنییه معنوی وبازگرداندن ایشون به معنویت  این مورد هم اصلاح میشود .
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

354 نفر آنلاین
0 عضو و 354 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 2780
بازدید دیروز: 2653
بازدید کل: 10606403
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...